ŠPORT
 Evropska Enduro Serija - Maribor bo gostil eno od evropskih Enduro serij
Evropska Enduro Serija, ki jo predstavlja XS Power Drink je popolnoma nova mednarodna serija gorskega kolesarjenja, sestavljena iz šestih postankov v srednji Evropi – v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in Švici. Peta serija se bo 6. in 7. septembra ustavila v Mariboru.
 Garmin Slovenija - GARMIN najavlja VECTOR S in GARMIN CYCLING DYNAMICS
Garmin Vector® S’ merilnik moči na enem pedalu – meri moč, kjer je pomembno
Šenčur, 11.junij, 2014. Garmin® International Inc., del Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), vodilno podjetje v satelitski navigaciji, predstavlja novi Garmin merilnik moči Vector S meri moč na levem pedalu in izračunava skupno moč, kadenco in še več podatkov. Mogoča je tudi nadgradnja v kompleten sistem Vector z dvojnim merjenjem moči.
 Simbioza giba - K sodelovanju vabljeni regionalni in lokalni koordinatorji
Simbioza, po zaslugi katere je oktober v zadnjih letih postal mesec, v katerem se mladostna energija in znanje o rabi računalniške tehnologije prenese in zlije z izkušnjami starejših, bo letos presedlala na novo področje. V tednu od 13. do 19. oktobra želi Simbioza, ki letos dobiva tudi novo ime, Simbioza giba, starejšim ponuditi možnost, da spoznajo nove športe in se udeležijo različnih vadb vsak dan med 10.00 in 11.00 ter med 17.00 in 18.00.
 Aplikacija #miZXFLUX - Dodajte copatom osebno noto z novo adidasovo aplikacijo
adidas je napovedal prihod težko pričakovane aplikacije #miZXFLUX, ki bo personalizacijo copat ponesla na povsem novo raven. Aplikacija, ki jo predstavlja pionir inovacij in legendarnega stila, bo uporabniku omogočala, da sam izbere fotografijo, ki bo krasila njegove nove copate ZXFlux.
 »Ti fantje pa res 'majo jajca! - SPAR Slovenija ponosni sponzor slovenske košarkarske reprezentance
Za fante iz naše košarkarske reprezentance nobena ura ni prezgodnja in noben izziv prezahteven! Tako so se nedavno v zgodnjih jutranjih urah mudili v ljubljanskem Cityparku, kjer so košarkarsko igrišče zamenjali za intenzivni trening med nabito polnimi policami v trgovini Interspar.
 Televizija Slovenija - Svetovno prvenstvo v košarki na RTV Slovenija
Na TV SLO 2 načrtujemo prenos 28 tekem ter studijski program, ki bo popestril dogajanje pred, med in po tekmah. Za studijski program na prizorišču bosta odgovorna Sanja Modrić in Jaka Daneu, ki bo opravljal delo analitika. Ekipi se letos pridružuje še športni novinar Anže Bašelj, ki bo zadolžen za studijski program v Ljubljani. Z njim bosta strokovna komentatorja Matjaž Smodiš in Goran Jagodnik.
 GARMIN AdriaTOPO PRO - Garmin Europe najavlja izdajo nove topografske kartografije v “PRO” seriji
Garmin Europe najavlja izdajo nove topografske kartografije v “PRO” seriji, ki pokriva 8 držav Balkana: Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Kosovo, Črno Goro, Srbijo in Albanijo. Z novo funkcionalnostjo ActiveRouting je ta izdelek skupaj z Garmin GPS napravami idealen pripomoček za vse aktivnosti na prostem pod modrim nebom Balkana.
 Jadranske igre 2014 - Brežice, edina občina iz Posavja zastopana na letošnjih kvalifikacijah
Poletna vročina, 23 ekip iz cele Slovenije in odlična kombinacija druženja in tekmovalnost je zaznamovala minulo soboto na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah, kjer so potekale kvalifikacije letošnjih Jadranskih iger.
 adidas Energy Boost - Nov model znamenitih tekaških copatov
Med jesenskimi novostmi adidas predstavlja nov model znamenitih tekaških copatov Energy Boost, ki zaradi edinstvene BOOST™ tehnologije prinašajo največji povratek energije znotraj celotne tekaške industrije. Nova kolekcija navdušuje z atraktivnim videzom ter izboljšanim prilagajanjem in občutkom na nogi, hkrati pa tekačem omogoča, da kilometre premagujejo še bolj samozavestno in v bolj dinamičnem stilu.
 Spartakov tek 2014 - Predstavitev trase Spartakovega teka v Mariboru
Spoštovani ljubitelji teka, novih izzivov in norih dogodivščin! Spartakov tek se bo pričel ob 11. uri v areni snežnega stadiona. Označena pot vas bo peljala mimo hotela Arena, Habakuka in spodnje postaje Pohorske vzpenjače, čez ribnik v gozd do Obrambnega doma Pekre. Pot nazaj bo potekala skozi gozd, prečkala smučišče nad spodnjo postajo vzpenjače in nadaljevala mimo nogometnih igrišč do Lovskega doma. Sledil bo obrat in povratek proti Snežnemu stadionu, kjer bo tudi cilj.