ŠPORT
 Projekt BEKO OSVEŽUJE - BEKO OSVEŽUJE SLOVENSKA KOŠARKARSKA IGRIŠČA
BEKO, priznana blagovna znamka bele tehnike, se je širni Sloveniji vtisnila v spomin ne le kot 'Presenting sponsor' EuroBasketa 2013, temveč tudi kot velik podpornik in promotor košarke. Z družbeno odgovorno iniciativo BEKO OSVEŽUJE se je namreč BEKO zavezal k prenovi desetih zunanjih lokalnih košarkarskih igrišč po izboru javnosti.
 Zlatorogova transverzala ponosa - Zlatorogova transverzala ponosa 2014 se začenja z velikonočnim vikendom
V soboto, 19. aprila 2014, se pričenja letošnja Zlatorogova transverzala ponosa. Tokratni prvi dogodek akcije Gremo v hribe bo na Primorskem, natančneje pri Tumovi koči na Slavniku. Zlatorogova transverzala ponosa se tako nadaljuje že peto leto zapored, v hribe pa se je z nami podalo že skoraj 30.000 planincev.
 Amrop Adria & Zlati lopar - Peti nočni managerski teniški turnir dvojic
Že peto leto zapored se je pod okriljem podjetja Amrop Adria odvil tradicionalni nočni managerski teniški turnir dvojic – Zlati lopar. Tokrat so poslovneži vihteli loparje na igriščih tenis centra Škulj, v Dobrovi pri Ljubljani, kamor jih je prišlo več ko 60. Nekateri so se prepustili žrebu, spoznali svojega teniškega partnerja in se odpravili na igrišče, drugi so jih vzpodbujali, navijali, uživali v prijetnem vzdušju večera.
 Alumni GOLF - Uspešen začetek sezone 2014
Alumni GOLFisti so v sredo, 9.4.2014, uspešno otvorili novo golf sezono. Srečali so se v Arboretumu, kjer jih je pričakalo sončno vreme in vplivalo na odlično razpoloženje vseh igralcev. Za spremembo, so se v Alumni GOLF sekciji odločili, da pomešajo igralce z različnimi nivoji znanja in so tisti bolj izkušeni z veseljem predajali znanje na začetnike.
 Formaraton 2014 - Tek za dobrodelne namene v organizaciji Jureta Koširja
Jure Košir skupaj s trgovino Forma F+ in Timingom Ljubljana, že šesto leto zapored organizira dobrodelni družinski tek Formaraton, na katerem se je vsa leta do zdaj zbralo veliko število tekačev, ki so, nekateri en krog (2km), nekateri pa kar celih osem ur, tekli za dober namen. Vsako leto se zbere med 500 in 700 tekačev vseh starosti. Zbrana sredstva so bila vsa leta do zdaj namenjena bolnim otrokom.
 Alumni KOLESARJI - Gorski kolesarji po Polhograjskih dolomitih
Sekcija Alumni KOLESARJI v soboto organizira turo za gorske kolesarje po Polhograjskih dolomitih. Odlično vodenje zagotovljeno!

 BMW Race to Berlin - Septembrski tekaški izziv v ljubljanskem BTC Cityju
Ljubljana. Letošnja tekaška sezona bo bogatejša za BMW Race to Berlin – tekaški izziv, na katerem je možno osvojiti prijavo na prestižni Berlinski maraton. Na izzivu bodo sodelovali rekreativni tekači in slovenski podjetniki, ki bodo pomladne in poletne mesece izkoristili za priprave na osrednji dogodek BMW Race to Berlin, ki bo 7. septembra v ljubljanskem BTC Cityju.
 Golf Arboretum - ALUMNI IGRA GOLF: Otvoritev sezone 2014
Golfisti, vljudno vabljeni, da se nam pridružite na otvoritvi letošnje sezone Alumni GOLFa. Ponovno bodo flighti po posebni ceni rezervirani samo za člane Alumni kluba. Dobivali se bomo enkrat mesečno v Golf Arboretumu. Prvo srečanje bo v sredo, 9. aprila, v Arboretumu.
 Hervis Šport in moda - Tek je energija
LJUBLJANA, 3. 4. 2014 Zimski dnevi so preteklost, pomlad je tu in sonce kar vabi na prosto. Čez zimo se je marsikomu nabral kakšen dodaten kilogram telesne teže, ki nas spravlja v slabo voljo. Načinov, da svoje razpoloženje izboljšamo, je več. Priporočljivo je gibanje, ki bo, poleg izboljšanja telesne pripravljenosti, ugodno vplivalo tudi na naše počutje.
 RC IKTS Žalec - Redna telesna aktivnost veliko pripomore k zdravemu staranju
(Podsabotin, 3. april 2014) - Vseživljenjska skrb za zdravje z leti precej pridobiva na pomenu in pozornosti, saj je dokazano, da redne telesne aktivnosti zavirajo procese staranja. Z vadbo smo lahko dlje časa aktivni in neodvisni od tuje pomoči. Dober primer prakse na tem področju je Dom upokojencev Nova Gorica - Enota Podsabotin, kje stanovalci skupaj s terapevtom že eno leto namensko ter sistematično izvajajo program @life za starostnike.