ŠPORT
 Dennis Kimetto & adidas - Kimetto je nov svetovni rekord postavil v copatih adizero Adios BOOST
Kenijski atlet Dennis Kimetto je na nedavnemu berlinskemu maratonu s časom 2:02:57 postavil nov svetovni rekord, pri tem pa so mu bili v veliko pomoč njegovi izjemno lahki copati adizero Adios Boost. Skupaj z vrhunsko tekaško opremo mu je tako uspelo preseči meje predstavljivega in rekord izboljšati za osupljivih 26 sekund.
 Final Fight Championship - Tomislav Spahovid: Borec sem od glave do peta, zato mi ni mar, kje poteka dvoboj
Po tem, ko je pred letom in pol impresivno debitiral v FFC-ju, se Tomislav Spahovid končno vrača v ring najboljše borilne organizacije v regiji. Na FFC 14 v Ljubljani se bo srečal s Sandorjem Okrosem. Ob tej priložnosti je dal intervju...

 41. BERLINSKI BMW MARATON - Dennis Kimetto piše zgodovino z novim rekordnim časom pod 2:03 ure
Berlin. Dennis Kimetto je zmagovalec 41. BERLINSKEGA BMW MARATONA s časom novega svetovnega rekorda 2:02.57. Doslej ni še nihče pretekel 42,195 kilometrski maraton pod časom dveh ur in treh minut. Po tesnem dvoboju z rojakom Emmanuelom Mutaijem se je Kimetto odlepil šele okoli 39. kilometra. Do takrat pa sta Kenijca bila bitko in eden drugega priganjala preko svojih meja: Mutai, ki je prečkal ciljno črto 16 sekund za zmagovalcem je prav tako izboljšal prejšnji svetovni rekord 2:03.23, ki ga je na lanskem BERLINSKEM BMW MARATONU postavil Wilson Kipsang.
 Final Fight Championship - Borci v Ljubljani niso nikdar razočarali, pričakujemo še večji spektakel v ringu!
Zagreb, 25. 09. 2014 - Ljubitelji borb v Sloveniji nedvomno nestrpno čakajo začetek oktobra in nov FFC dogodek v njihovi prestolnici. 3. oktobra bo Dvorana Tivoli ponovno gostila eno od najboljših evropskih borilnih organizacij. Sodeč po prejšnjih dveh dogodkih, ki sta se odvijala v tej dvorani, smo lahko prepričani, da bodo borci v ringu priredili pravi spektakel. Tokrat morda celo še večjega, saj bodo prvič potekali boji za naslov prvaka.
 Zinedine Zidane & adidas - Nogometaši so se spopadli sredi amfiteatra
Nogometni velikan Zinedine Zidane je v sodelovanju z adidasom v rimskemu amfiteatru v mestu Arles na jugu Francije organiziral edinstven nogometni turnir. Tako so se prvič v zgodovini nogometaši spopadli sredi objekta, ki je vpisan kot UNESCO svetovna dediščina. V turnirju, ki so ga organizirali v počastitev novih kopačk adidas Predator Instinct, se je med seboj spopadlo pet francoskih ekip, katerim se je pridružil tudi Zidane.
 Simbioza giba - Odprte prijave za udeležence akcije
Ljubljana, 23.9.2014 – Simbioza giba z današnjim dnem uradno odpira klicni center (080 14 64) in s tem prijave na letošnjo akcijo, ki bo za razliko od prejšnjih tokrat športno obarvana in bo v tednu od 13. do 19. oktobra dvakrat dnevno odprla vrata številnih športnih objektov po Sloveniji. Akcija bo starejšim omogočila, da se ponovno počutijo kot na konju, kakor sporoča slogan akcije. Na lokacijah po Sloveniji se bodo udeležencem pridružila številna znana imena, ki v vlogi ambasadorjev skrbijo za intenzivno komunikacijo o pomenu gibanja.
 Snowboarder Marko Grilc - Za Grilosodes bo prepotoval več kot je obseg Zemlje
Slovenski snowboarder Marko Grilc v začetku oktobra začenja četrto sezono »Grilosodes« – serijo globalno priljubljenih boarderskih spletnih epizod, posnetih na najrazličnejših koncih sveta: od Kalifornije preko Nizozemske, Bosne in Hercegovine pa vse do Južnoafriške republike in Avstralije. Danes je predstavil (video) napovednik letošnje sezone.
 Final Fight Championship - Krušič: Račić in jaz nisva več ista borca, kot pred štirimi leti, ko me je premagal
Lemmy Krušič bo v prihodnjih tednih zagotovo v središču pozornosti regionalnega MMA občinstva, zahvaljujoč njegovemu nastopu v glavnem boju večera na FFC 14. Le-ta bo potekal 3. oktobra v Ljubljani. Dogodek v Hali Tivoli bo poseben, saj bodo prvič potekali tudi boji za naslov prvaka te prestižne hrvaške organizacije. Ljubljana je FFC gostila že v aprilu in nihče ni pričakoval tako zgodnje vrnitve spektakla. Nad tem je presenečen je tudi Krušič.
  Final Fight Championship - Bekavac: Jaz sem favorit v Ljubljani, a v ringu je vse mogoče!
3.10. bo v Ljubljani ponovno FFC. Ljubitelji borilnih veščin bodo ponovno imeli priložnost, da bodo lahko uživali v nastopih nekaterih od najboljših borcev v celi regiji, a tokrat je vse skupaj še začinjeno s prvimi borbami za FFC naslov prvaka.
Glavne vloge v MMA delu FFC 14 pripadata Lemmyju Krušiču in Antunu Račidu, ki se borita za pas v peresno lahki kategoriji, a nič manj zanimiv ni ponovni povratek Stipe Bekavca v ring, prvič po nastopu v Osjeku, ko je slavil z vrhunskim nokautom v spopadu proti bivšega UFC-ovca Eddieja Sancheza.
 Final Fight Championship - V Tivoliju bodo ponovno nastopile največje slovenske zvezde borilnih veščin
V Tivoliju bodo ponovno nastopile največje slovenske zvezde borilnih veščin. U kick boksing programu bomo videli Mirka Vorkapiča, ki se vrača v akcijo po razočaranem in nesrečnem porazu s Teom Mikelidem. Njemu se bo tokrat zoperstavil odličen Nizozemec Kevin Hesseling, ki smo ga že videli na FFC-ju. Prav tako nehvaležno nalogo po porazu s Paulom Daleyjem ima zagotovo največja slovenska kick boksing zvezda Miran "Rocky" Fabjan.