ŠPORT
 adidas ClimachillT - Revolucionarna tehnologija znižuje telesno temperaturo in dviguje nivo zmogljivosti
Ljubljana, april 2014 – adidas je predstavil revolucionarno tehnologijo aktivnega hlajenja, imenovano adidas Climachill™. Pri njeni izdelavi so uporabili inovativno tkanino, ki vključuje titan in posebne aluminijaste hladilne čepke. Tako tehnologija omogoča takojšen učinek hlajenja, ki športnikom pomaga zniževati telesno temperaturo v toplih dneh. To jim omogoča še uspešnejše treninge, saj lahko z njeno pomočjo vadijo še bolj intenzivno, pretečejo daljše razdalje in ohranjajo potrebno koncentracijo.
 UEFA Euro 2016 - Kvalifikacije za UEFA Euro 2016 ekskluzivno na Televiziji Slovenija
V septembru 2014 se bodo začele prve kvalifikacijske tekme za UEFA Euro 2016. Poleg tekem slovenske reprezentance je RTV Slovenija pridobila pravico do prvega izbora tudi za vse ostale kvalifikacijske tekme ostalih skupin in reprezentanc.

 Vsi na kolo - Izbira kolesa, primernega za vaš stil vožnje
LJUBLJANA, 23. 4. 2014 - Pomlad je tu in z njo lepše in toplejše vreme ter suhe ceste. In s tem čas za kolesarjenje, ki krepi srce in ožilje, je vadba za moč, ki aktivira skoraj vse mišične skupine, ter vadba za povečanje ravnotežja in vzdržljivosti. Poleg tega pa je kolesarjenje okolju prijazno, zabavno in priročno.
 Gremo v hribe - Peto sezono začeli na Slavniku
Peta sezona Zlatorogove transverzale ponosa in akcije Gremo v hribe se je pričela na Primorskem. Praznični velikonočni soboti in slabemu vremenu navkljub, se je na Slavniku zbralo 352 pohodnikov, ki so otvoritven dogodek bučno pozdravili. Ko se je leta 2010 porodila ideja o akciji, s katero bi povezali slovensko sredogorje in planinske domove ter pripomogli k delovanju planinskih društev, si marsikdo verjetno ni mislil, da bo akcija Gremo v hribe v štirih letih postala tako obsežna.
 Projekt BEKO OSVEŽUJE - BEKO OSVEŽUJE SLOVENSKA KOŠARKARSKA IGRIŠČA
BEKO, priznana blagovna znamka bele tehnike, se je širni Sloveniji vtisnila v spomin ne le kot 'Presenting sponsor' EuroBasketa 2013, temveč tudi kot velik podpornik in promotor košarke. Z družbeno odgovorno iniciativo BEKO OSVEŽUJE se je namreč BEKO zavezal k prenovi desetih zunanjih lokalnih košarkarskih igrišč po izboru javnosti.
 Zlatorogova transverzala ponosa - Zlatorogova transverzala ponosa 2014 se začenja z velikonočnim vikendom
V soboto, 19. aprila 2014, se pričenja letošnja Zlatorogova transverzala ponosa. Tokratni prvi dogodek akcije Gremo v hribe bo na Primorskem, natančneje pri Tumovi koči na Slavniku. Zlatorogova transverzala ponosa se tako nadaljuje že peto leto zapored, v hribe pa se je z nami podalo že skoraj 30.000 planincev.
 Amrop Adria & Zlati lopar - Peti nočni managerski teniški turnir dvojic
Že peto leto zapored se je pod okriljem podjetja Amrop Adria odvil tradicionalni nočni managerski teniški turnir dvojic – Zlati lopar. Tokrat so poslovneži vihteli loparje na igriščih tenis centra Škulj, v Dobrovi pri Ljubljani, kamor jih je prišlo več ko 60. Nekateri so se prepustili žrebu, spoznali svojega teniškega partnerja in se odpravili na igrišče, drugi so jih vzpodbujali, navijali, uživali v prijetnem vzdušju večera.
 Alumni GOLF - Uspešen začetek sezone 2014
Alumni GOLFisti so v sredo, 9.4.2014, uspešno otvorili novo golf sezono. Srečali so se v Arboretumu, kjer jih je pričakalo sončno vreme in vplivalo na odlično razpoloženje vseh igralcev. Za spremembo, so se v Alumni GOLF sekciji odločili, da pomešajo igralce z različnimi nivoji znanja in so tisti bolj izkušeni z veseljem predajali znanje na začetnike.
 Formaraton 2014 - Tek za dobrodelne namene v organizaciji Jureta Koširja
Jure Košir skupaj s trgovino Forma F+ in Timingom Ljubljana, že šesto leto zapored organizira dobrodelni družinski tek Formaraton, na katerem se je vsa leta do zdaj zbralo veliko število tekačev, ki so, nekateri en krog (2km), nekateri pa kar celih osem ur, tekli za dober namen. Vsako leto se zbere med 500 in 700 tekačev vseh starosti. Zbrana sredstva so bila vsa leta do zdaj namenjena bolnim otrokom.
 Alumni KOLESARJI - Gorski kolesarji po Polhograjskih dolomitih
Sekcija Alumni KOLESARJI v soboto organizira turo za gorske kolesarje po Polhograjskih dolomitih. Odlično vodenje zagotovljeno!