ŠPORT
  Final Fight Championship - Bekavac: Jaz sem favorit v Ljubljani, a v ringu je vse mogoče!
3.10. bo v Ljubljani ponovno FFC. Ljubitelji borilnih veščin bodo ponovno imeli priložnost, da bodo lahko uživali v nastopih nekaterih od najboljših borcev v celi regiji, a tokrat je vse skupaj še začinjeno s prvimi borbami za FFC naslov prvaka.
Glavne vloge v MMA delu FFC 14 pripadata Lemmyju Krušiču in Antunu Račidu, ki se borita za pas v peresno lahki kategoriji, a nič manj zanimiv ni ponovni povratek Stipe Bekavca v ring, prvič po nastopu v Osjeku, ko je slavil z vrhunskim nokautom v spopadu proti bivšega UFC-ovca Eddieja Sancheza.
 Final Fight Championship - V Tivoliju bodo ponovno nastopile največje slovenske zvezde borilnih veščin
V Tivoliju bodo ponovno nastopile največje slovenske zvezde borilnih veščin. U kick boksing programu bomo videli Mirka Vorkapiča, ki se vrača v akcijo po razočaranem in nesrečnem porazu s Teom Mikelidem. Njemu se bo tokrat zoperstavil odličen Nizozemec Kevin Hesseling, ki smo ga že videli na FFC-ju. Prav tako nehvaležno nalogo po porazu s Paulom Daleyjem ima zagotovo največja slovenska kick boksing zvezda Miran "Rocky" Fabjan.
 Multimedijski center RTV Slovenija - V času svetovnega prvenstva v košarki smo zabeležili okrog 3 milijone ogledov strani
V Multimedijskem centru RTV Slovenija smo v času svetovnega prvenstva v košarki na posebnem spletnem portalu www.rtvslo.si/spanija2014 zabeležili okrog 3 milijone ogledov strani in preko 350.000 obiskovalcev. Na portalu smo objavili preko 200 spletnih člankov, v živo smo prek spleta in mobilnih naprav prenašali vse košarkarske vsebine radijskih in televizijskih kolegov, v spletnem arhivu pa smo omogočili dostop do zanimivih vsebin.
 adidas Predator Instinct - V čem je Tavares Vijolične popeljal v Ligo prvakov?
Kapetan NK Maribor Marcos Tavares, ki je popeljal Vijoličaste v Ligo prvakov, dragocene točke v letošnji sezoni nabira v kopačkah Predator Instinct PG iz adidasove najnovejše kolekcije Predator Instinct. S tem se je pridružil številnim nogometnim velikanom po svetu, ki na zelenicah blestijo ravno v kopačkah iz omenjene kolekcije.
 FIBA 2014 - Odlična gledanost tekem svetovnega prvenstva v košarki na Televiziji Slovenija
Televizija Slovenija je med 30. 8. 2014 in 14. 9. 2014 na svojem 2. programu prenašala 28 tekem letošnjega evropskega prvenstva v košarki, od tega sedem tekem slovenske reprezentance. Povprečna gledanost vseh 28-ih tekem svetovnega prvenstva v košarki, ki so bile na sporedu na 2. programu Televizije Slovenija, je 5,6 odstotkov oziroma skoraj 110 tisoč gledalcev, kar predstavlja 19-odstotni delež gledalcev televizije v času tekem.
 Doživite BMWFEST - Vabimo vas na festival teka in zabave, ki bo v Arboretumu Volčji Potok
Vabimo vas na festival teka in zabave, ki bo 21. septembra 2014 v Arboretumu Volčji Potok. Oglejte si svet vozil BMW, zabavajte se v družbi Čukov in Perpetuum Jazzile ali pa se udeležite družinskega teka oziroma teka na 6 ali 12 km. Otroci bodo lahko uživali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih ter številnih športnih aktivnostih.
 RTV Slovenija - Slovenski poraz proti reprezentanci ZDA videlo kar 269.700 gledalcev TV SLO 2
Slovenski košarkarji so se z nedavnim porazom v četrtfinalu proti reprezentanci ZDA poslovili od letošnjega svetovnega prvenstva, na katerem so zaigrali sedem tekem. Vse smo prenašali na 2. programu Televizije Slovenija. Tekma proti aktualnim svetovnim in olimpijskim prvakom je bila najbolj gledana tekma izmed vseh tekem letošnjega svetovnega prvenstva, ki smo jih prenašali na TV SLO 2. Po gledanosti ji sledita tekmi, kjer se je slovenska reprezentanca pomerila z Litvo in Dominikansko republiko.
 Sport klub: V Mariboru bo pestro - TIK PRED VRATI NOGOMETNEGA SPEKTAKLA V MARIBORU
Ljubljana, 10. september 2014 – Nogometaši NK Maribor se že pospešeno pripravljajo na nogometni spektakel, ki ga 17. septembra nestrpno pričakujemo v Ljudskem vrtu. Vijolični junaki bodo drugič v zgodovini Lige prvakov svoje nogometne trike pokazali na domačih tleh. Za vse zveste navijače bo poskrbel tudi program Sport klub, z ekskluzivnim prenosom in posebnimi gosti, ki zagotavljajo nepozabno nogometno izkušnjo.
 Hofer - Aktivna jesen v oblačilih INOC
Tek velja za enega od najbolj priljubljenih športov na svetu. Nekaterim predstavlja vsakodnevno rekreacijo za ohranjanje zdravja in vzdrževanje kondicije, drugim pomeni sprostitev po napornem delavniku. Da bo tudi jesen aktivna, je Hofer pripravil posebno ponudbo športnih oblačil INOC, ki bodo tako profesionalne kot rekreativne tekače ščitila pred mrazom tudi v hladnejših dneh.
 Garmin vivosmart - Garmin predstavlja nov merilnik aktivnosti
Gibajte se pogosteje in obenem ne zamudite telefonskih klicev in sporočil. vίvosmart vam prikaže osebni dnevni cilj narejenih korakov, prehojeno pot ter vaš napredek in vas tudi opozarja na predolgo trajajočo neaktivnost. Vίvosmart vas na prispela obvestila opozarja s tresenjem, ima baterijo, ki omogoča delovanje do enega tedna ter se brezžično upari s spletnim portalom Garmin ConnectTM preko Bluetooth® povezave.