Poslovne novice

Slovenska podjetja na CeBIT-u 2008

11.03.2008
Za podjetje Gama System, ki je sicer razvijalec programske opreme lastne blagovne znamke, namenjene podjetjem, bankam, bolnišnicam in javni upravi, je CeBIT postal ena pomembnejših poti za globalizacijo poslovanja.

Kranjsko podjetje Iskratel je na CeBIT-u poleg celotne palete izdelkov lastne blagovne znamke SI3000 izpostavil nekatere gradnike omrežij, kot so dostop WiMAX in optični gradniki, skupaj s pripadajočo opremo CPE.

Podjetje XLAB iz Ljubljane se je predstavilo s skupino izdelkov ISL Online, ki uresničuje vizijo o poenoteni internetni komunikaciji v poslovne namene, s štirimi izdelki za eno ceno.

Podjetje Globtel iz Maribora je prikazalo svojo ponudbo AIR za brezžični Triple Play, ki je v večjem obsegu že nameščena na Slovaškem in v Kazahstanu.

Podjetje Tipro Keyboards iz Grosuplja je na sejmu nastopilo s svojo novo vizualno podobo. Predstavili so tako kot zmeraj predvsem svojo blagovno znamko Tipro.

IPS iz Ljubljane je prikazal svojo novo napravo MiniMSAN, ki z enostavnim skrajšanjem lokalne zanke omogoča Triple play tudi oddaljenim naročnikom v kombinaciji z optiko ali omrežjem ADSL2+.

Podjetje i-Rose iz Laškega je ponudilo celovito informacijsko podporo, namenjeno službam servisa, vzdrževanja in upravljanja s sredstvi. Na svoji stojnici je predstavilo tudi razpoložljivo infrastrukturo za učinkovito upravljanje odnosov s strankami, ki je prilagojena posebnim potrebam uporabnika.

Podjetje Le-tehnika iz Kranja je prikazalo svoj program telefonskih podaljškov, vtičev in pretvornikov različnih standardov, zidnih vtičnic, prenapetostnih zaščit, spiralnih vrvic in podobnega.

Podjetje Orfik iz Ljubljane se je na sejmu posvetilo predstavitvi mednarodnega dogodka Broker IT match, ki se bo odvijal junija v Portorožu.

http://www.agencijanet.si/slovenska-podjetja-na-cebit-u-2008/
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj