Novi tednik in Radio Celje

Akcija Do polnega vozička brez mošnjička se je zaključila

22.05.2009
Akcija Do polnega vozička brez mošnjička se je v sredo poslovila. Izjemno odmevna akcija, za katero se je pri nas znašlo več tisoč kuponov, je stekla na začetku marca. In odtlej sleherno sredo ob 12.15 presenetila nagrajenca, ki je imel le tri minute časa, da je Tanji Seme, ki je bila v trgovini Planeta Tuš Celje, povedal, kaj želi, da se znajde v njegovem nakupovalnem vozičku. Pri "nakupovanju na daljavo" smo v samo treh minutah dodobra napolnili shrambo in hladilnik.
V letošnji sezoni akcije smo osrečilli 11 nagrajenk in enega nagrajenca, povprečen nakup v akciji je bil vreden dobrih 123 evrov. V vseh tekih smo nabrali za 1.479,50 evrov dobrot! Doživeli smo tudi marsikatero prigodo. Mrk nakupovalke Jožice, ki ji je zmanjkalo baterije na mobilnem telefonu in teden dni kasneje njen odličen štrudelj, padec Tanje na „spolzkem“ Tuševem terenu, ki je izgledal kot v kakšni risanki, Štefanovo nakupovanje, ki je potekalo kar iz čakalnice v zdravstvenem domu, Fridine doma spletene rokavice, s katerimi si bomo v hladnejših mesecih greli roke …

Naš zadnji tek med nakupovalnimi policami je bil dobrodelno naravnan. Želeli smo pomagati eni izmed mnogih družin, ki jim trenutna gospodarska situacija življenja res ne lajša. Povezali smo se z Osnovno šolo Frana Roša Celje in sprejeli odločitev, da bomo z vozičkom, polnim dobrot nagradili družino Vesel Koprivšek s šestimi otroki iz Nove vasi.

Trem minutam nakupovanja smo dodali še eno dodatno in po besedah "nakupovalke" Tanje Seme je bil voziček izjemno težak in skorajda povsem neodziven na Tanjino upravljanje med nakupovalnimi policami. Nestrpno smo čakali na končen izračun, kako uspešno je naše nakupovanje sploh bilo in odkrito rečeno upali na rekord. Voziček, poln dobrot, so z izjemnim zanimanjem opazovali otroci, tako starši Sandra in Marino kot naša ekipa pa se je nasmejala do ušes, ko je izvedela končni znesek.

Zadnji tek v letošnji sezoni akcije Do polnega vozička brez mošnjička je bil vreden slabe 203 evre! Družini Vesel Koprivšek smo podarili za več kot 200 evrov hrane! In kakšna je bila izjava mame Sandre kakšno uro po tem, ko so dobrote odpeljali domov: "Komaj smo vse spravili v hladilnik! Hvala vam. Hvala Novemu tedniku in Radiu Celje in Tušu ..."

Akcija Do polnega vozička brez mošnjička se sedaj za nekaj mesecev odpravlja na počitnice. A kmalu se vrnemo, zato pripravite svoje nakupovalne listke ...

Prilagamo vam fotografijo nagrajene družine. Družina Vesel Koprivšek - starša Sandra in Marino ter otroci Dolores, Nejc, Pia, Nik, Monika in Špela s skorajda vso ekipo, ki je sodelovala pri nastanku izjemno uspešne akcije Do polnega vozička brez mošnjička. Zadaj tehnika Aljoša Bončina in Bojan Pišek ter Zlatko Bobinac iz marketinga naše hiše, pred njimi Tuševci – Maša Marovt in Matija Vedenik iz marketinga in med njima nepogrešljiva Tuševa Simona, ki do potankosti pozna celotno trgovino, v prvi vrsti pa najhitrejša Tanja Seme, ki za to, da napolni vašo shrambo, potrebuje zgolj dobre tri minute!

foto: GrupA
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj