Novi tednik in Radio Celje

Tretji piknik Katrce bo potekal v nedeljo, 21. junija od 14. ure v Vojniku

12.06.2009
Na tretjem pikniku Katrce, na kateri bo nastopilo preko 20 ansamblov in pevcev, tudi zbor županov, bo nastopil narodnozabavni ansambel, ki je nastajal s pomočjo poslušalcev Radia Celje. Vstopnine na pikniku Katrce ne bo!
Tretji piknik Katrce, kjer bomo letos nazdravili tudi 55-letnici Radia Celje bo potekal na šolskem igrišču v Vojniku. Poleg narodnozabavnega ansambla, ki bo na pikniku nastopil premierno, bodo v Vojniku  v nedeljo, 21. junija od 14. ure z nami številni narodnozabavni in zabavni glasbeni gostje ...

Pridejo Čuki, Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Domen Kumer, Skater, Natalija Verboten, Miran Rudan, Natalija Kolšek, Vili Resnik, Tanja Žagar, Foxy Teens, Vitezi celjski, Katrca, Mladi dolenjci, Jože Krajnc in Marjan Uljan iz oddaje Zvezde pojejo, Navihanke, Zaka' pa ne, Trio Pogladič, Mitja kvintet, Ansambel Vrt, nastopili bodo župani z našega območja in številni drugi.

Tokrat bodo na ogled tudi starinske katrce, pripravljamo igralo za otroke ... Prireditev bo imela tudi dobrodelno noto. Vstopnine ne bo, zato ni razloga, da bi manjkali. Prireditev bo ob vsakem vremenu.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na voditeljico Katrce Klavdijo Winder (041-368-764).

Nasvidenje 21. junija v Vojniku! Katrca vabi ...

foto: Gregor Katič
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj