Mladi pevec Nino

Prireja samostojni božično-novoletni koncert z gosti

30.11.2011
Pred vrati je VESELI DECEMBER, ki ga bo pevec NINO preživel veselo in delovno. Kaj vse se bo dogajalo? Poleg številnih nastopov na prireditvah, koncertih, zabavah na prostem, ki jih v decembru ne bo manjkalo… pa NINO za svoje zveste poslušalce prireja samostojni božično-novoletni koncert z gosti. V nedeljo, 18. decembra, v Kulturnem domu Kobarid, s pričetkom ob 17. uri.
Ninu se bo na odru pridružila pevka IRIS in pevski zbor OŠ Kobarid, pod vodstvom zborovodkinje Karmen Ostrožnik. Večer bo povezoval radijski voditelj in igralec MATHIAS ŠTEFANČIČ. 

Mlad glasbenik, ki študira na ljubljanski glasbeni akademiji, se je v letošnjem poletju radijskim poslušalcem zagotovo vtisnil v spomin z uspešnico S TABO JE LEPO, s katero je med drugim nastopil tudi na mednarodnem glasbenem festivalu SUNČANE SKALE. Pred kratkim je na radijske postaje poslal novo avtorsko pesem PADAJO POLJUBI. Poleg avtorskih pesmi, številnih pop uspešnih, seveda na koncertu ne bodo manjkali tudi božični hiti.

Nino pa za svoje poslušalce v decembru pripravlja še eno posebno presenečenje, o katerem bo več povedal v prihodnjih dneh. Do takrat pa vabljeni tudi na uradno FB spletno stran, kjer boste prvi izvedeli vse novosti, novice in še kaj zanimivega!
 
tekst in foto: NINO – PR
www.nino.si
www.facebook.com/Nino.Si.Music
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj