Mladi pevec Nino

Poklanja svojim poslušalkam novo pesem PADAJO POLJUBI (Summer REMIX)!

10.02.2012
Ob prazniku zaljubljencev pa NINO svojim poslušalkam poklanja novo verzijo pesmi, ki na živih nastopih občinstvo vedno znova dvigne v zrak in bo gotovo našla svoje mesto v etru številnih radijskih postaj: PADAJO POLJUBI (Summer REMIX).

Mladi študent ljubljanske glasbene akademije se je v lanskem letu  radijskim poslušalcem predstavil z uspešnico S TABO JE LEPO, s katero je med drugim nastopil na mednarodnem glasbenem festivalu SUNČANE SKALE 2011. Ob koncu leta je predstavil novo avtorsko pesem PADAJO POLJUBI, za katero je glasbo in besedilo napisal kar sam. V decembru je poleg številnih nastopov na odrih po Sloveniji med drugim organiziral tudi prvi večji samostojni koncert na Primorskem in se predstavil tudi tamkajšnjem občinstvu, ter v uro in pol dolgem koncertu navdušil polno dvorano Kulturnega doma Kobarid.

»Ob prazniku ljubezni sem se odločil, da letos svojim zvestim poslušalkam podarim nekaj najbolj osebnega – pesem. PADAJO POLJUBI je energična in spevna pesem, ki govori o tistih najlepših trenutkih v dvoje, ko smo zaljubljeni in se ne oziramo na to kaj si mislijo drugi, ampak enostavno uživamo in takrat pada, padajo poljubi, seveda (smeh)! Pesem je v novi, plesni različici še bolj temperamenta, energične in resnično upam, da jo bodo ljudje tako lepo sprejeli, kot moje prejšnje« je o novi pesmi še povedal Nino.

Ninu se lahko pridružite tudi na priljubljenem socialnem omrežju, kjer redno obvešča o aktualnem dogajanju, nastopih, intervjujih…

www.facebook.com/Nino.Si.Music

tekst: Nino PR
foto: Marko Golubović
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj