Klub K4

Današnji OUTLOOK & SEASPLASH Launch Party w KILLAWATT

05.05.2012
Letošnjo zgodbo festivalov OUTLOOK in SEASPLASH, ki se bosta odvijala na lokaciji FORT PUNTA CHRISTO v bližini istrske Pule, sooblikuje tudi KLUB K4!

Sobota / 5.5.2012 / 23h / Klub K4 OUTLOOK & SEASPLASH Launch Party w KILLAWATT

OUTLOOK floor:
KILLAWATT (Wheel & Deal, Black Box / UK )
JAMirko Bassick (Krunch it!!, RDYO DJs)
Sunneh (Krunch it!!, Dub Lab)
Freeverse (Krunch it!!, Synaptic)
Sista (Krunch it!!)
 
SEASPLASH floor:
207 (Seasplash / HR)
L JAY (Seasplash, Errance Records / HR)
SHECO (Seasplash / HR)
VJ fšk & Linx

Na štirkinem OUTLOOK in SEASPLASH Launch Partyju bo nastopil KILLAWATT - eden od gostov letošnjega OUTLOOK festivala, ki se z unikatnim repertoarjem bitov umešča med najsvetlejše talente underground dubstep scene. S prvim vinilnim releaseom pri Wheel & Deal, si je na široko odprl vrata na sceno; od takrat smo njegove produkcije slišali pri založbah kot so: Black Box, Box Clever, Subway, Boka in New Moon. Killawattova glasbena produkcija pogosto presega žanrsko narekovane formule in ravno z odlikami avtorske raznovrstnosti, svežine ter izvirnosti popolnoma prevzema sub-heavy glasbeno sceno.

Njegove uspehe so skozi drznost v pristopu h glasbeni kompoziciji, močno podprle največje radijske/medmrežne dubstep platforme: Skream and Benga na Radio 1, JKenzo na 1extra ter Youngsta in legendarni Rinse.FM segmenti z Distance & N-Type-om. Killawatt z mnogimi mednarodnimi bookingi vzpostavlja vsebolj rastoče povpraševanje za svoje bongo infundirane in hard-hitting sete. Kot pravi sam, svoj navdih išče pri mojstrih oblikovanja zvoka kot je Amon Tobin, prav tako pa njegovi temelji trdno stojijo na razvoju ter brezkompromisni produkcijski kvaliteti, ki se zadnje čase vse bolj uvršča med hibridne zvoke techna in bassa.

Poleg KILLAWATT-a bodo jakost eklektične mešanice bassovskih frekvenc uravnavali gostje letošnjega OUTLOOK festivala – kolektiv Krunch it!! S svežino in zvokovno neodvisnim izborom, ki ga najlažje opišemo kot eklektično mešanico različnih bassovskih godb, osnovanih na dubstepu, se bodo zgubljali in obenem najdevali v globinah basa ter nepredvidljivih žanrskih odmikih ...

Na malem flooru bo basovske frekvence krotila hrvaška SEASPLASH zasedba: 207 (two-o-seven), L JAY in SHECO.
 
Vstop:
Do 24h: 6 €
Ostali: 9 €
 
O FESTIVALIH:
 
OUTLOOK FESTIVAL
(Fort Punta Christo / 30.8.-3.9.2012)
Največji festival bass glasbe in soundsystem kulture v Europi, se ponaša z najvibrantnejšimi imeni cutting-edge plesne scene daleč naokoli. V petih letih delovanja, ki se obeležuje v letošnjem letu, se festival ves čas krepi, k čemur pripomore kroženje ustnega izročila o izjemnem vajbu, hudem glasbenem naboru, nasmejanih ljudeh in dih jemajoče oblikovani sceni. Že tretjič se bo festival odvil na lokaciji FORT PUNTA CHRISTO. Perfektna destinacija za sonca in morja željne obiskovalce, se bo ob sončnem zahodu prelevila v povsem drugačno zverino, ki jo bo pomagal transformirati tudi nastop slovenske ekipe Krunch it!!

www.outlookfestival.com
www.facebook.com/outlookfestival
 
 
10. SEASPLASH FESTIVAL
(Fort Punta Christo / 19.7.-22.7.2012)
Tudi Seasplash se iz lanskoletnih Monumentov vrača na svojo prvotno lokacijo -  FORT PUNTA CHRISTO - prestolnico festivalov, ki je z edinstvenim zgodovinsko – kulturnim značajem in naravnimi lepotami, postala mednarodno prepoznano središče elektronske glasbe! Dogodki festivala se bodo dogajali na kar petih odrih: Livesplash stage, Soundsplash stage, Dubsplash stage, Electrosplash stage in Chillsplash stage. Ob že najavljenih gostih, bodo letos publiko z nastopi počastili še:  DREADZONE, RUTS DC in VIBRONICS, JAH FREE, PAPRIKA KORPS, JOKE, RAGANA, BRAIN HOLIDAYS, DUBBLE in DIGITRON SOUND SYSTEM; v naboru nastopajočih bo z nekaterimi DJ rezidenti prisotna tudi ekipa KLUBA K4!

www.seasplash.net/
www.facebook.com/seasplashfestival

tekst in foto: PR Pozitivan ritam
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj