3December 2020

Pomen nege in okolja v prvih 6. letih otrokovega življenja

03.12.2020 ob 11:00

Spletni dogodek

Starši, skrbniki, odrasle osebe: ali veste, kako pomembno vlogo imate pri razvoju otroka v ranem otroštvu? Kar 90 odstotkov otrokovih možganov se namreč razvije do 6. leta starosti. Kaj je pomembno za najbolj optimalen razvoj otroka in kaj, če mu tega ne moremo omogočiti? Na koga se lahko obrnemo za pomoč?  Odgovore na ta in druga podobna vprašanja boste izvedeli v spletnem pogovoru z naslovom Življenje v luči otroštva – Pomen nege in okolja v prvih 6. letih otrokovega življenja, ki bo na sporedu jutri, 3. decembra, ob 11. uri. Na spletni dogodek se lahko prijavite prek povezave.

Z nami bodo svoje znanje in izkušnje skozi zanimiv in iskren pogovor, ki ga bo vodila mag. psihologije ter koordinatorica prostovoljcev The Human Safety Net Eva Zorko, delile Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Monika Erjavec Bizjak, mag. zakonskih in družinskih študijev in Beti Žibert, prostovoljka programa The Human Safety Net. Spletni dogodek, ki bo posvečen otrokom in dobrodelnosti, bo potekal v sklopu pobude zavarovalnice Generali Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, ki nekajkrat mesečno ponuja brezplačne zanimive, razgibane spletne predstavitve, razprave, predavanja in dogodke.

V sklopu iniciative Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje so se zvrstila že števila predavanja, pogovori in predstavitve.Med ambasadorji pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje so tudi številni znani Slovenci, med drugim reper Trkaj in športni psiholog dr. Matej Tušak. Med predavatelji se na spletnih dogodkih zvrstijo zdravniki, vrhunski športniki, psihologi, pedagogi in drugi strokovnjaki, ki poskrbijo, da so nasveti res strokovni.


Nazaj