Bonajo spletna trgovina
4Marec 2020

10 LET IGRIVE ARHITEKTURE - CELJE

04.03.2020 ob 17:00

Osrednja knjižnica Celje (Muzejski trg, Ljubljana)

PRIJAZNO VAS VABIMO NA ODPRTJE POTUJOČE RAZSTAVE 10 LET IGRIVE ARHITEKTURE
Odprtje razstave bo v sredo, 4. marca 2020, ob 17. uri, v Osrednji knjižnici Celje (Muzejski trg, Ljubljana). Razstava bo na ogled do 31. marca 2020.

10 LET IGRIVE ARHITEKTURE je pregledna razstava izobraževalnega programa o arhitekturi, prostoru in oblikovanju. Program Igriva arhitektura s sodobnimi metodami učenja z izkušnjo podpira razvoj kritičnega in kreativnega mišljenja ter ponuja kakovostne in zanimive postopke za razumevanje arhitekture, prostora in oblikovanja v formalnih in neformalnih izobraževalnih okoljih. Prilagojen je različnim starostnim skupinam kot tudi otrokom s posebnimi potrebami.

V okviru programa potekajo številne dejavnosti doma in v tujini, delavnice za otroke v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, izobraževanja za učitelje, vsakoletni natečaji ob mednarodnem dnevu habitata, priprave didaktičnih materialov in priročnikov. Delavnice potekajo v muzejih, galerijah in knjižnicah, tehniški dnevi pa po vrtcih, osnovnih in srednjih šolah po celotni Sloveniji.

Po uradnem delu otvoritve bomo za otroke izvedli tri otroške delavnice. Pridružite se nam, vabljeni! Naj nas prostor navdihuje!


Nazaj