10Junij 2018

ČAROBNI DAN V TIVOLIJU

10.06.2018 ob 10:00

Park Tivoli - Ljubljana

Čarobna paličica bo letos ponovno obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne športne aktivnosti v parku Tivoli. Najmlajši bodo s starši sprostili vso svojo otroško razigranost, kreativnost in domišljijo sredi ljubljanske prestolnice, v nedeljo, 10. junija 2018.

V vrvežu dogajanja tisočih drobnih doživetij bo Čarobni oder ponudil nastope slovenskih zvezd. Skozi dan bodo nastopili: Eva Černe, Pepel in kri, Dunking Devils, Regina, Ansambel Anžeta Šuštarja, Alenka Gotar, Glasbeni studio Osminka ... pevski zbori in plesne skupine. Obiskovalci bodo lahko skakali po napihljivih gradovih, ustvarjali v šiviljskem kotičku, igrali badminton, jahali lipicance, se preizkusili kot radijski voditelji ali v košarki. Na dogodku bodo z vami Mami bloggerke, ki bodo med drugim pripravile tudi menjavo otroških oblačil in obutve.

Zavod Zaupanje bo s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obogatil Čarobni dan tudi z dobrodelnostjo. Otrokom iz socialno ogroženih družin bodo omogočili obisk različnih tečajev in drugih izvenšolskih aktivnosti. Prisrčno dobrodošli v nedeljo, 10. junija, na Čarobni dan v prestolnici, v parku Tivoli, kjer se bo zabavala cela družina. Vstop na dogodek je brezplačen, spletna prijava pa prinaša številne ugodnosti.


Nazaj