Moja zaposlitev e-informator
22Maj 2018

Javni posvet: Kako izboljšati upravljanje nepremičnin

22.05.2018 ob 13:00

Kavarna Čuk (Fantastični prostori)

Spoštovani in spoštovane, ker so pristojnosti upravnikov in njihovi zaslužki ter razmerja med upravniki in etažnimi lastniki vse bolj aktualna tema, vas vljudno vabimo, da se udeležite javnega posveta Kako izboljšati upravljanje nepremičnin, ki bo 22. maja 2018 v Ljubljani.

Na dogodku bodo aktivno sodelovali pravni in nepremičninski strokovnjaki ter predstavniki interesnih združenj, prvič pa bo javno predstavljena tudi najnovejša raziskava o stanju upravljanja v Sloveniji. Dodatne informacije o posvetu, predstavitve govorcev in program dogodka so dosegljive na spletni strani Planeta GV, ki dogodek organizira.

Na dogodku bodo sodelovali:

• Peter Ribarič, izvršni direktor, Planet GV: Rezultati najnovejše raziskave o stanju upravljanja
• Boštjan Udovič, direktor Zbornice za poslovanje z nepremičninami pri GZS: Dobre prakse EU (primerjalna študija 16 držav)
• Marjan Jerman, novinar in prejemnik RTV priznanja za življenjsko delo, ki rešuje zaplete upravljanja nepremičnin v oddajah Jermanovo oko in Jermanovo uho: Interes stanovalca in izkušnje s terena
• mag. Alenka Urnaut Ropoša, MBA, pooblaščena ocenjevalka vrednosti nepremičnin in sodna cenilka, BV Finančna Skupina: Kako učinkovito upravljanje stavb vpliva na tržno vrednost nepremičnin?
• Dušan Oražem, nekdanji stanovanjski inšpektor na Gradbeni, geodetski in stanovanjski
inšpekciji na Inšpektoratu RS za okolje in proctor: Miti in dejstva o upravljanju nepremičnin – predstavitev poročil Stanovanjske inšpekcije RS.

Javni posvet se prične ob prične ob 13.00 v Kavarni Čuk (Fantastični prostori), Stegne 23a, Ljubljana.

Vljudno vabljeni!


Nazaj