Kabi home office
11Januar 2021

Kaj bo Petra Majdič povedala Vidu Kavtičniku?

11.01.2021 ob 20:15

Facebook stran zavarovalnice Generali

Kaj počne nekdanja vrhunska tekačica na smučeh Petra Majdič po končani športni karieri, kako se spominja tiste tekme na olimpijskih igrah v Vancouvru, ko je s kar petimi zlomljenimi rebri osvojila bronasto olimpijsko medaljo in kaj jo med vsemi motivi najbolj žene? Vse to in še veliko zanimivega bo Petra Majdič povedala Vidu Kavtičniku v današnji oddaji Šport 1na1 z Vidom ob 20.15. Oddajo si lahko ogledate na Šport 1na1 z Vidom in na Facebook strani zavarovalnice Generali, pozneje tudi na Youtube.

Izvedeli boste med drugim tudi, zakaj športnica, ki je kar 48-krat stala na stopničkah svetovnega pokala, obožuje potovanja, raziskovanje in življenje, osvetlila pa bo tudi ozadje skorajšnjega konca kariere po olimpijskih igrah leta 2006 v Torinu. Rokometaš Vid Kavtičnik, ki trenutno igra za francosko ekipo Nimes, je sprejel nov izziv in skupaj z Zavarovalnico Generali prevzel vlogo voditelja oddaje Šport 1na1 z Vidom. V njej gosti vrhunske športnike ter v športu delujoče posameznike in se z njimi pogovarja o njihovih življenjih, prelomnicah, razmišljanjih, vsakdanu in načrtih za prihodnost.

Oddaja, v kateri bo gostja Petra Majdič, bo prva v letošnjem letu, skupno pa že šesta. Oddajo Šport 1na1 z Vidom, ki je na sporedu vsakih 14 dni, si lahko ogledate iz domačega kavča, sami ali skupaj z družino, kadarkoli, 24 ur na dan. Vid je v prejšnji oddaji gostil smučarskega »prostoslogaša«, zabavnega smučarja v ski krosu in večnega adrenalinskega odvisnika Filipa Flisarja, še prej slovenskega odbojkarskega reprezentanta Tineta Urnauta, še pred tem pa najboljšega strelca slovenske rokometne  reprezentance Luko Žvižeja, vsestransko slovensko alpsko smučarko Ilko Štuhec in nekdanjega odličnega košarkarja Boštjana Nachbarja.

Zavarovalnica Generali stalno pripravlja tudi veliko vsebin, spletnih pogovorov, razprav in predavanj. Vse vsebine si lahko sami ali skupaj z družino ogledate iz domačega kavča. Kadarkoli, 24 ur na dan, so dostopne na spletni strani, Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali.


Nazaj