4December 2019

Kako BiH narediti boljšo, uspešnejšo in privlačnejšo za življenje?

04.12.2019 ob 16:00

Grand Hotel Union Business

Nj. Eksc. Željko Komšić, predsedujoči Predsedstvu Bosne in Hercegovine

Nj. Eksc. Željko Komšić, predsedujoči Predsedstvu Bosne in Hercegovine

Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije (IFIMES) vas v okviru cikla »Zahodni Balkan in EU« vljudno vabi na pogovor z Nj. Eksc. Željkom Komšićem, predsedujočim Predsedstvu Bosne in Hercegovine z naslovom Kako Bosno in Hercegovino narediti boljšo, uspešnejšo in privlačnejšo za življenje?, ki bo v sredo, 4. decembra 2019, ob 16.00 uri, v Grand Hotelu Union Business, dvorana »Orhideja«, Miklošičeva 3, Ljubljana.

Nj. Eksc. Željko Komšić je bil na splošnih volitvah leta 2018 izvoljen za člana Predsedstva Bosne in Hercegovine iz vrst Hrvatov. Z gostom se bomo pogovarjali o aktualnih dogajanjih in o prihodnosti Bosne in Hercegovine na poti v EU in NATO. Njegova prizadevanja so usmerjena k enakopravnosti vseh državljanov Bosne in Hercegovine, ne glede na etnično ali versko pripadnost. Zanimalo nas bo, kako narediti Bosno in Hercegovino boljšo, uspešnejšo in privlačnejšo za življenje. Pogovor, ki ga bo vodil doc. dr. Zijad Bećirović,  bo potekal v jezikih narodov v Bosni in Hercegovini (bosanščina/srbščina/hrvaščina). 

Prosimo vas, da svoje sedeže v dvorani zasedete najkasneje do 15.55. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar vas prosimo, da svojo prisotnost obvezno potrdite na telefonsko številko (01) 430 15 33 oz. na elektronski naslov ifimes@ifimes.org.

IFIMES – Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije s sedežem v Ljubljani, Slovenija, ima poseben posvetovalni status pri Ekonomsko-socialnem svetu ECOSOC/OZN od leta 2018.

Vabljeni!


Nazaj