Kabi home office
7November 2019

Karierni sejem

07.11.2019 ob 10:00

Cankarjev dom

Zavarovalnica Generali s posebno pozornostjo pristopi k projektom, ki ustvarjajo priložnost za bolj polno in kakovostno bivanje številnih ljudi. Mladim na trgu dela stojijo ob strani do prve zaposlitve, nato pa jih, kot vseživljenjski partner, spremljajo ob strani v vseh življenjskih obdobjih – ne glede na raso, spol in prepričanje.

Možnosti zaposlitve v zavarovalnici, delovne pogoje, ugodnosti in karierne izzive bodo predstavili jutri, 7. novembra, z začetkom ob 10. uri na Kariernem sejmu v Ljubljani (Cankarjev dom, Prešernova cesta 10). V razstavnem prostoru, oblikovanem v udobno dnevno sobo, bodo med drugim potekali hitri zaposlitveni razgovori s kadrovniki, izdelava smoothijev v rubriki ''Zmešaj svoj karakter v smoothie'' in izbiranje najboljšega zaposlitvenega nasveta. Svoje delovne izkušnje in pridobivanje kompetenc bo z obiskovalci delil tudi raper Rok Terkaj – Trkaj.

Motivirani in zadovoljni sodelavci so bistvo uspeha zavarovalnice Generali, zato so se že leta 2011 vključili v postopek pridobitve certifikata Družini prijazno podjetje. Z njim dokazujejo, da uspešna kariera ne predstavlja ovire za kakovostno družinsko življenje. Pridobitev polnega certifikata Družini prijazno podjetje predstavlja zavezo za delo v prihodnje in ne pomeni le izpolnjevanja ukrepov. Je del njihove odgovornosti do sodelavcev, vrednot in organizacijske klime.  

Zavarovalnica Generali želi aktivno sodelovati pri ustvarjanju družbe, kjer se ljudje lahko razvijajo in izpolnjujejo svoje potenciale v vseh svojih obdobjih življenja. Skozi to uresničuje tudi to, da postane vseživljenjski sopotnik svojim strankam.


Nazaj