Kabi home office
16Maj 2019

Na okrogli mizi Pogum šteje o nujnosti preseganja zakoreninjenih prepričanj

16.05.2019 ob 18:00

Ljubljanski grad

Ta teden SPIRIT Slovenija skupaj s Podjetniškim centrom Pegasus pripravlja okroglo mizo z naslovom Pogum šteje, na kateri bodo odlični poznavalci slovenske podjetniške realnosti govorili o nujnosti preseganja globoko zakoreninjenih lastnih in družbenih prepričanj za dolgoročni uspeh podjetja. Dogodek bo v četrtek, 16. maja, 2019, ob 18. uri, na Ljubljanskem gradu.

Marko Podgornik, direktor podjetja Mikro + polo d. o. o., Matej Feguš, direktor podjetja Donar d. o. o. in David Kozinc, vinar in vinogradnik vinske kleti Kozinc bodo spregovorili o tem, da je preseganje meja, tako družbenih kot tistih, ki smo si jih postavili sami, eden največjih podjetniških in hkrati življenjskih podvigov. Udeležencem bodo dokazali, da v slovenskem prostoru premoremo pogumne voditelje, ki s svojimi odločitvami spreminjajo trdno zakoreninjena prepričanja, ki pogosto ovirajo uspeh podjetja in zadovoljstvo zaposlenih.

Na dogodku bodo udeleženci izvedeli tudi, na kakšen način bo SPIRIT Slovenija aktivno podpiral podjetja pri uveljavljanju potrebnih odločitev za trajnostno strateško transformacijo poslovanja. Ključen temelj trajnostne poslovne uspešnosti je uresničevanje zgolj tistih poslovnih odločitev, ki znižujejo negativne in povečujejo pozitivne vplive na okolje, ljudi, zaposlene in ekonomsko skupnost, v kateri podjetje živi in deluje.

Dogodek je brezplačen, potrebne so prijave.


Nazaj