19September 2019

ODPRTJE PLEZALNEGA VRTA

19.09.2019 ob 17:00

Plezalni center Ljubljana

Obveščamo vas, da bomo v Plezalnem centru Ljubljana odprli nov plezalni vrt, na katerem smo zgradili zunanjo plezalno steno za rekreativne plezalce. Pri tem nismo pozabili niti na najmlajše obiskovalce. Zato smo v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav postavili še otroško igrišče kuža Pazi, ki bo z gugalnicami, peskovnikom in plezalnim igralom otroke spodbujalo pri razvoju motoričnih spretnosti ter jih privabilo k igri na prostem. Ob tem vas še enkrat prijazno vabimo, da se nam pridružite na slavnostni otvoritvi plezalnega vrta, ki bo v četrtek, 19. septembra ob 17. uri, v Plezalnem centru Ljubljana, na Pesarski cesti 10 v Ljubljani.

Ob 17. uri bomo zbrane nagovorili:
- Matjaž Jeran, predstavnik investitorja in upravnik Plezalnega centra Ljubljana,
- Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana,
- Aleš Pirc, načelnik Komisije za športno plezanje pri Planinski zvezi Slovenije,
- David Benedek, član uprave Zavarovalnice Triglav.

Po uradnem odprtju se bodo otroci lahko zaigrali na novih igralih. Ob 18. uri sledi demonstracija hitrostnega in težavnostnega plezanja, na kateri bodo prisotni tudi vrhunski hišni plezalci in Vita Lukan, športna plezalka in finalistka projekta Mladi upi 2018. Po njihovi demonstraciji se bodo lahko v steni preizkusili tudi ostali gostje. Od 19.30 uri bo zbrane zabavala glasbena skupina Midnight Lightning.

NASVET GLEDE PARKIRANJA: Goste opozarjamo na zahtevnejše okoliščine za parkiranje vozil, saj pričakujemo povečan obisk centra. V prvi vrsti priporočamo prihod s kolesi ali javnim prometom. Parkiranje vozil priporočamo na peščenem parkirišču ob križišču Litijske in Pesarske ceste ali vzdolž Peskarske ceste ob ragby igrišču.

Vabljeni!


Nazaj