Bonajo spletna trgovina
30November 2018

Predstave hrvaškega koreografa in plesalca Matija Ferlina

30.11.2018 ob 20:00

Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana

Emanat, zavod za razvoj in afirmacijo plesa in sodobne umetnosti, obvešča o ciklu predstav hrvaškega koreografa in plesalca Matija Ferlina. Konec tedna se bodo ena za drugo zvrstile tri predstave, ki jih je Ferlin postavil v okviru koncepta uprizarjanja dramskih besedil na sodobno-plesni oder.

Osrednji dogodek na katerega opozarjamo so trije dnevi - tri predstave:
Staging a Play: Steklena menažerija (2015) - petek, 30.11. ob 20h
Staging a Play: Tartuffe (2017) - sobota, 1.12. ob 20h
Staging a Play: Antigona (2018) - nedelja 2.12. ob 20h

Vse predstave bodo v Stari mestni elektrarni - Elektro Ljubljana. Cikel predstav smo pripravili v sodelovanju z Matijem Ferlinom in Zagrebškim plesnim ansamblom, ki bodo prvič v Sloveniji izvedli predstavo Staging a Play: Tartuffe. Preteklo soboto  je Matija Ferlin prejel Nagrado hrvaškega gledališča (Nagrada hrvatskog glumišta) za najboljšo koreografijo na področju plesne umetnosti (Staging a Play: Tartuffe) in Darko Japelj za najboljšo moško vlogo v predstavi Staging a Play: Tartuffe.

Cena vstopnice za posamično predstavo je 10€ in 7€ za dijake, študente, samozaposlene in upokojence. Za ogled vseh treh predstav ponujamo popust: ob nakupu kart za vse tri predstave jih lahko že prvi dan prevzamete po ceni 21€ oz 15€. Rezervacije in informacije na info@emanat.si ali na info@bunker.si ali tel.: 051- 269-906. Nakup vstopnic bo možen uro pred dogodkom pri blagajni Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana.

Foto: Nada Žgank