24November 2018

Predstavitev ekskluzivnega koledarja Frizerskega studia MH

24.11.2018 ob 19:00

Velenje

Drzni velenjski frizer in lastnik Frizerskega studia MH in brivnice Marko Hriberšek se je odločil, da bo prihajajoče trende v frizerstvu obeležil na fotografijah, ki so nastale na najlepših kotičkih Velenja. Združil jih je v koledar, ki ga želi deliti z vami, zato vas vabimo, da se nam v soboto, 24. novembra 2018, ob 19. uri pridružite v Vili Bianci (Stari trg 3, Velenje).

Markova nova kolekcija z imenom 'Hair repair' odraža prihajajoče trende v frizerstvu in njihov razvoj od začetka do konca. Izkupiček od prodaje koledarja bo šel v dobrodelne namene, in sicer za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Prihajajoče frizerske trende bo drzni velenjski frizer predstavil na avantgardni modni reviji, dogodek pa bodo s svojimi nastopi popestrili pevka Maja Založnik, akrobatski duo Flipping Art in plesna skupina Exquisites. Z obiskovalci bo Marko na dogodku delil tudi nov promocijski video, v katerem boste lahko spoznali zakulisje priprave koledarja, njegove zaposlene in običajen dan v Frizerskem studiu MH.

Slavnostne predstavitve koledarja se bodo udeležili tudi številni znani Slovenci, med drugim direktorica podjetja Skaza Tanja Skaza. Marko Hriberšek ima frizerski salon in brivnico Frizerski studio MH v Velenju. Med drugimi striže uspešno poslovno žensko Tanjo Skaza. Redno hodi na izobraževanja v London, Zagreb, na Malto ter se uči od najbolj priznanih domačih in tujih frizerjev.


Nazaj