Kabi CRM
16November 2017

Seksi komedija DEKLIŠČINA

16.11.2017 ob 20:00

Špas teater

Povabilo na DEKLIŠČINO! Ko so na dekliščino povabljeni tudi moški … Seveda ne kot nastopajoči, temveč kot gledalci. V Špas teater prihaja seksi komedija Dekliščina, super žurka, ki je ne smete zamuditi.

Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno! Predvidljivo nepredvidljiv ženski večer, ki krepko postavi na glavo družinske in prijateljske odnose, se odvija v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki bo dekleta slednjič pripeljala do usodnega, nebrzdanega - jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice “za vsa čutila“ Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zverinico v sebi! Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti. Je pa zato zabava toliko bolj ‚napeta‘!

Na ‘Dekliščini’ se bodo pod režijsko taktirko Violete Tomič znašli: Maja Martina Merljak, Nataša Tič Ralijan, Lara Jankovič, Urška Vučak Markež, Jernej Čampelj, Jože Doberšek, Sebastjan Starič, Tadej Pišek. 

Dekliščina
16. november 16 ob 20:00
Kraj: Kulturni dom Mengeš

Več informacij


Nazaj