Bonajo spletna trgovina
6September 2017

VABILO na razstavo Lepota plesa ob drogu

06.09.2017 ob 19:00

Plesni studio Mademoiselle

Spoštovani in spoštovane, če se spomnite našega tradicionalnega projekta fotografske razstave plesa ob drogu (ko smo leta 2015 zasedli mestne ulice osrednjih slovenskih mest s kulturnimi spomeniki v ozadju, naslednje leto smo prek plesa ob drogu predstavljali slovenske naravne znamenitosti), vas zagotovo že zanima, kaj smo 'ušpičili' letos.

Tudi med našimi dekleti je bila letos trema (upravičeno) še večja, saj so uspešni pretekli projekti že postavili visoke standarde in tako povečali pritisk. Čeprav smo se letos odločili za studijsko fotografiraje, se je delo izkazalo za še zahtevnejše. A deklet, ki so vešča plesa ob drogu, nobena ovira ne ustavi, saj se ravno s plesom ob drogu naučijo vztrajnosti in samozavesti. Z letošnjo tematiko smo tako želeli opozoriti, da lepota izvira iz naše notranjosti in jo lahko vsak prebudi.

Letos je bilo za modele na fotografijah izbranih 12 deklet. Naslovnico pa bo tudi letos krasila lastnica studia Mademoiselle in pobudnica vsakoletne razstave, Tina Perko. Razstava umetniških, estetskih fotografij Boštjana Gunčarja, z naslovom Lepota plesa ob drogu bo na ogled v studiu Mademoiselle, na Savski cesti 10 v Ljubljani, v sredo 6. septembra od 19. do 21. ure.

Dogodek bodo dodatno začinili pogostitev in plesni nastopi. Vabimo Vas, da se nam pridružite.

Več informacij