Moja zaposlitev e-informator
12December 2017

VSAKA POGODBA – NOVA ZGODBA

12.12.2017 ob 20:00

Nekdanja Stara pošta v Ljubljani

Kdaj: 12. 12. 2017 ob 20.00
Kje: Nova pošta, na zemljepisnih koordinatah 46° 3' 43,171'' s. z. š. in 14° 30' 44,054'' v. z. d. oziroma na lokaciji nekdanje Stare pošte (Robbova ulica 15, Ljubljana).

Se zavedamo pasti, ki prežijo na nas, ko vstopamo na trg gledališkega dela? Kakšni so pogoji? Imamo prave informacije? Kaj pomeni tisto, kar piše v pogodbah? Kakšne so naše možnosti? Kdaj reči ne?

Nova pošta ni pravno svetovalno telo, specializirano za zadeve ustvarjanja gledališča, in si tudi ne dela iluzij, da bi to lahko postala. Lahko pa ponudi širok nabor izkušenj z različnih področij delovanja v okviru sodobnih uprizoritvenih praks in te izkušnje solidarno in brez dlake na jeziku deli z drugimi. Kako je v neinstitucionalnih in institucionalnih gledališčih, kako pri filmu, na televiziji, pri komercialnih in nekomercialnih projektih, kako z individualnim in kolektivnim avtorstvom itd.? Na voljo vam bo ekipa Nove pošte, vprašanja so zaželena in dobrodošla. Delavnica je namenjena igralcem, dramaturgom, režiserjem in drugim ustvarjalcem v gledališču, ki začenjajo svojo poklicno pot ali se nanjo pripravljajo.

Na delavnici VSAKA POGODBA – NOVA ZGODBA vas pričakujemo: Primož Bezjak, Urška Brodar, Žiga Divjak, Daša Doberšek, Tina Dobnik, Iztok Drabik Jug, Sebastijan Horvat, Janez Janša, Alja Kapun, Uroš Kaurin, Katarina Stegnar, Vito Weis, Gregor Zorc.

Število udeležencev je omejeno, zato se javite na: info@novaposta.si

Maska Ljubljana / Slovensko mladinsko gledališče


Nazaj