14December 2018

V Europark prihaja Božiček

14.12.2018 ob 17:00

EUROPARK MARIBOR

Letos bo kmalu prišel že drugi dobri mož, ki otrokom pričara nasmeh na obraz in iskrice v očeh. Mariborski Europark bo Božiček obiskal v petek, 14. decembra, ob 17. uri. Za najmlajše pripravlja pravi glasbeni ŽIV ŽAV z Damjano Golavšek, za vse tiste otroke, ki si to zaslužijo, pa bo prinesel tudi darila. Za še večje veselje in bolj zabavno vzdušje bo Božiček s sabo pripeljal prijatelja, navihanega škrata Nodija. Vsi obiskovalci se bodo lahko na osrednjem prireditvenem prostoru v objemu obeh junakov tudi fotografirali ter fotografijo odnesli domov za spomin.

Po čarobna darila v praznično odet Europark
Še vedno je tudi čas za nakup čarobnih daril za letošnja praznična obdarovanja. Vse do zadnjega dne v mesecu decembru Europarkov božično-novoletni sejem ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, prav tako lahko obiskovalci v številnih prodajalnah najdejo ideje za nepozabna darila za raznolike okuse. Za še bolj čarobno obdarovanje vam v Europarku vsa darila, nakupljena pri njih, do 24. decembra tudi brezplačno zavijejo.

Več informacij o prazničnem dogajanju v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je na voljo na Europarkovi spletni strani, prav tako si lahko na njihovi spletni strani ogledate odpiralne čase Europarka Maribor.


Nazaj