Kabi CRM
30Avgust 2018

Vabilo ''Na čaj in piškote''

30.08.2018 ob 18:00

Muzej novejše zgodovine Slovenije

Spoštovani in spoštovane, pitje čaja ni le tradicija angleškega dvora, je tudi priložnost za zanimiva druženja, ki jih organizira Zavod Ypsilon. Ob čaju bomo prijetno kramljali z zanimivi ljudmi o njihovi življenjski poti in njihovem pogledu na Slovenijo danes, seveda pa bo poudarek na mladih, ki so temeljni gradnik naše prihodnosti.

S tem želimo obiskovalce dogodka – mlade – seznaniti z uspešnimi posamezniki in njihovo karierno potjo. Obiskovalci se bodo imeli možnost povezati tako z gosti dogodka kot tudi z ostalimi mladimi, ki razmišljajo podobno in želijo spremeniti delovne pogoje mladih na bolje. Med pogovorom se bomo sladkali s piškoti, ki jih prinesejo obiskovalci kot vstopnico na dogodek. Za lokacijo smo izbrali muzej, kjer se shranjuje zgodovina Slovenije.

Pridite na NA ČAJ IN PIŠKOTE s Sonjo Šmuc, generalno direktorico GZS in z Ajšo Vodnik, generalno direktorico AmCham Slovenija, vabimo vas v četrtek, 30.8.2018 ob 18.00 v Muzej novejše zgodovine Slovenije, Celovška cesta 23, Ljubljana. Ob čaju in piškotih se bo z gostjama pogovarjal Žiga Vavpotič, soustanovitelj in prvi strokovni direktor Zavoda Ypsilon. Prinesite piškote, ki jih imate najraje.

Prijave na dogodek

Vljudno vabljeni!


Nazaj