7Junij 2018

Vabilo na Dan odprtih vrat XAN-MAX

07.06.2018 ob 18:00

Dvorana podjetja Mikropis - Žalec

Vabljeni na Dan odprtih vrat, ki ga organizira podjetje XAN-MAX D.O.O., v četrtek, 7. 6. 2018, ob 18.00 uri v Žalcu.

Redkokdaj imamo priložnost spoznati v živo osebe, ki svoje zamisli in sanje pripeljejo v resničnost. Spoznajte zgodbo o naravnem soku iz mangostina, ki je plod ideje slovenske ekipe. Zgodba o izdelku, ki je prejel številne nagrade kakovosti, je vsekakor vredna vaše pozornosti.

Vabimo vas na dan odprtih vrat, kjer boste spoznali sadež mangostin, ki je že od nekdaj poznan v Aziji kot kralj sadežev zaradi svojih številnih pozitivnih lastnosti. Predstavili vam bomo 100 % naravni sok iz mangostina, njegovo izjemnost in zanimivosti, kot je recimo dejstvo, da vsebuje ena steklenica soka do 8 kg sadeža. Prepričali se bomo o pomembnosti antioksidantov in zakaj sploh potrebuje naš organizem antioksidante za ustrezno delovanje.

Kaj je tisto, zaradi česa je mangostin eden izmed najboljših super sadežev na svetu in na samem vrhu lestvice po vsebnosti antioksidantov, boste prav tako izvedeli na dogodku. Z veseljem bomo z vami delili informacije in rezultate analiz ter raziskav, ki so pokazale, da je mangostin praktično neprimerljiv z ostalimi sadeži, ki jih poznamo na trgu.

Dogodek bo tudi razvedrilno obarvan. Z vami bodo delili svoje osebne izkušnje tudi uporabniki, predstavili se bodo naši promotorji, za zabavni program pa bodo poskrbele glasbenice iz skupine M.J.A.V. in Magic Aleksander.

Pridite, spoznajte, pokusite in se prepričajte o pozitivnih lastnostih mangostina, v četrtek,7. junija ob 18.00 uri, v dvorani podjetja Mikropis na lokaciji Aškerčeva 4a, Žalec.

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku sporočite najkasneje do 6. junija na tel. št. +386 51 362 205 ali po e-pošti.

Vljudno vabljeni!


Nazaj