Kabi CRM
16December 2015

Vabilo na druženje ob lokalnih dobrotah projekta Nakupujmo skupaj in poziv k dobrodelnosti

16.12.2015 ob 15:00

Stara tržnica Šiška v Ljubljani

Organizatorji projekta Nakupujmo skupaj si že tretje leto prizadevamo, da omogočimo čim večjemu številu posameznikov nakup kakovostnih, okusnih in zdravih lokalnih ter ekoloških pridelkov in izdelkov po ugodni ceni, ki pa je hkrati pravična do kmetov in drugih ponudnikov. Ob svojem 3. rojstnem dnevu smo za vse člane in tiste, ki to še želijo postati pa tudi splošno javnost pripravili poseben dogodek.

Vabimo vas na zadnje letošnje druženje ob prevzemu naročenih izdelkov in praznovanje našega 3. rojstnega dne, ki bo v sredo, 16. decembra 2015 med 15:00 in 18:00 uro na lokaciji Stara tržnica Šiška v Ljubljani.

Organizatorji projekta smo za vas skupaj s ponudniki pripravili posebno pogostitev, ki jo bo spremljala glasba. Ker pa smo skupnost ponudnikov, članov in organizatorjev, se nam zdi prav, da si za naš skupen rojstni dan pripravimo presenečenje drug za drugega in s tem hkrati naredimo nekaj dobrega tudi za koga izven našega kroga. Na dogodku bomo zato tudi dobrodelni. Vsi obiskovalci ste vabljeni, da donirate živila, ki jih bomo organizatorji skupaj z donacijo ponudnikov po koncu dogodka predali v roke Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

Povabite tudi vaše prijatelje, znance, družino, hišne ljubljenčke in še koga, da se skupaj poveselimo in naredimo nekaj dobrega za druge. Dobrodošli prav vsi!