Moja zaposlitev e-informator
17September 2019

Vabilo na zadnjo brezplačno delavnico Trženjske akademije

17.09.2019 ob 13:00

SEJNA SOBA OBČINE ŽUŽEMBERK

In prispeli smo že skoraj do konca. Naša Trženjska akademija, v okviru katere izvajamo 14 brezplačnih delavnic, je namreč tik pred koncem. Ostala nam je le še ena, ki jo bomo izpeljali v Žužemberku. Tokrat bo z delavnico z naslovom Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo, z nami digitalni in komunikacijski strateg Franc Fritz Murgelj. 

O zadnji delavnici
17. SEPTEMBER 2019 OB 13.00 - SEJNA SOBA OBČINE ŽUŽEMBERK, GRAJSKI TRG 26, ŽUŽEMBERK

Zaradi interneta in digitalnih tehnologij je marketing v podjetjih zaradi velike razsežnosti področja digitalnega marketinga dobil veliko novih izzivov in priložnosti. Vedno je pravi čas, da se naučite kaj novega na področju digitalnega marketinga in vključite novo znanje ne samo v prodajo, pač pa v temeljno strategijo podjetja. Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo.

Digitalni in komunikacijski strateg Franc Fritz Murgelj
Sam pravi, da se najraje loti najbolj bolečih, pekočih in srbečih poslovnih bolečin v podjetjih. Te pa so najpogosteje povezane s (slabo) prodajo oziroma (slabo) prepoznavnostjo izdelkov ali storitev, idej ali vizij pri “ta-pravih” kupcih, uporabnikih ali odločevalcih. Skoraj vse te bolečine imajo vzrok v neustreznem ali pomanjkljivem komuniciranju. Naj gre za področje odnosov z javnostmi ali pa za trženjsko komuniciranje, interno ali eksterno, analogno ali digitalno – vedno je mogoče tudi z omejenimi viri najti učinkovite rešitve za takšne komunikacijske rešitve, da uresničujejo poslovne (prodajne) cilje.

V današnjem zelo konkurenčnem poslovnem okolju želimo z učinkovitejšimi trženjskimi znanji in veščinami, ki so zaradi visokih naložb v tovrstna izobraževanja dostopna le večjim podjetjem in trženjskim profesionalcem, brezplačno "oborožiti"(Evropa časti) tudi mlada podjetja in podjetnike na lokalni ravni (občine Ivančna Gorica, Trebnje, Žužemberk in Dolenjske Toplice). Z aktivnostmi v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja bomo pomagali mlajšim (po letih ali srcu) podjetjem oblikovati inovativna partnerstva, prek katerih bodo kos vsem lokalnim in globalnim izzivom ter novim poslovnim priložnostim.

Prijava na delavnico je obvezna
Prijava na delavnico je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna. Prosimo vas, da se v primeru, če se posamezne delavnice ne boste mogli udeležiti, z delavnice odjavite

Več informacij


Nazaj