Bonajo spletna trgovina
9Julij 2020

Večerja v Grajskem vinogradu!

09.07.2020 ob 19:00

Restavracija Strelec - Ljubljanski grad

Restavracija Strelec in Ljubljanski grad z veseljem predstavljata novo kulinarično doživetje – večerjo v Grajskem vinogradu. Prepustite se vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju in ustrezni vinski spremljavi v čarobnem Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča. Od leta 2016 je tam zasejanih 1050 trt grajskega belpina in rdečegrajca.

Med grajskimi trtami vas bo razvajal chef Igor Jagodic, ki je bil skupaj z ekipo za svoje kulinarične dosežke nedavno deležen prestižnega Michelinovega priznanja »The Plate«, drugo leto zapored pa je osvojil štiri kape in 17 točk po kulinaričnem vodniku Gault & Millau. Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, lokalne mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev, vse skupaj pa v povezavi s trto, je tudi tokrat vtkal v pethodno večerjo, ki jo morate doživeti.

Do vinograda Vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru pa Vam priporočamo udobno obutev. Rezervacije so obvezne in jih sprejemamo na e-naslovu do vključno torka, 7. julija 2020.

Datum: 9. 7. 2020 ob 19h
Cena: 85,00 EUR /osebo. 

Vinska spremljava ni vključena v ceno večerje. Število mest je omejeno. V primeru slabega vremena dogodka ne bo; večerjo bomo prestavili na 30. julija ter Vas o tem pravočasno obvestili.


Nazaj