Kabi CRM
7November 2018

YAYA J. FANUSIE; Kriptovalute, Blockchain in cyber security

07.11.2018 ob 18:00

ABC Hub

SUCCESS STORY: YAYA J. FANUSIE; Kriptovalute, Blockchain in cyber security
Vabljeni v sredo, 7. novembra 2018 ob 18. uri v ABC Hub (Spodnja etaža Emporiuma, BTC City), da se pridružite vodenemu pogovoru, kateremu bo sledilo mreženje.

Zavod Ypsilon vabi na prvi Success Story dogodek v letošnjem ciklu, kjer bo gost g. Yaya J. Fanusie iz ZDA, ki je strokovnjak na področju nacionalne varnosti in preprečevanju trgovanja z nezakonitimi financami s poudarkom na kriptovalutah in blockchain tehnologiji.

Tema pogovora bo blockchain tehnologija in novi načini kriminala skozi nove finančne tehnologije kot je Bitcoin. Po drugi strani boste izvedeli, na kakšen način lahko inovativna tehnologija pripomore k večji finančni transparentnosti in boju proti kriminalu in korupciji. G. Fanusie bo delil tudi vpogled v delo strokovnjaka kriptovalut in vlogi le tega k izboljšanju nacionalne varnosti.

KDO JE YAYA J. FANUSIE?
Yaya J. Fanusie je direktor analitike na Centru za sankcije in nezakonite finance, program, ki je financiran s strani Fundacije za zaščito demokracije, ki je nepristranski think tank za nacionalno varnost v Washingtonu, DC. Njegova raziskava se fokusira na nacionalno varnost in nezakonite finance s poudarkom na kriptovalutah in blockchain tehnologiji. Pred tem je dolga leta delat kot protiteroristični in ekonomski analitik v CIA, kjer je seznanjal načrtovalce politike v Beli hiši, osebje vojske ZDA in zvezne organe. V času administracije Georga W. Busha mu je osebno svetoval na področju terorističnih groženj ter leta 2009 preživel tri mesece v Afganistanu, kjer je nudil analitično podporo višjim vojaškim funkcionarjem.

Po delu v javnem sektorju je delal z manjšimi podjetji za svetovanje proti korupciji, med drugim pa tudi sam svetuje podjetjem, ki se specializirajo za strateško analizo in primerno skrbnost v poslovanju. Diplomiral je iz ekonomije na UC Berkeley ter prejel MA iz zunanjih zadev na Kolumbijski univerzi za zunanje in javne zadeve.

Udeležba je brezplačna, prijavite se preko okenca RSVP in si zagotovite svojo vstopnico.


Nazaj