Kabi CRM
20April 2024

Lutkovna predstava Muca Copatarica

20.04.2024 ob 17:00

Nakupovalno destinacijo Center Vič

Torek, 16. april 2024 - V novem prireditvenem prostoru Centra Vič se to soboto, 20. aprila, ob 17. uri obeta priljubljena lutkovna predstava Muca Copatarica, klasika slovenske otroške literature, ki že petdeset let navdušuje generacije.

Zgodba o Muci Copatarici, ki je v petdesetih letih od nastanka postala pravi slovenski mit literature za otroke, nas s svojo priljubljenostjo med otroci še vedno navdušuje in nas navdihuje z mislijo, da so nekatere najlepše in najbolj uspele stvaritve v osnovi pravzaprav sila preproste. Kaj je torej tako enkratnega v tej izredno priljubljeni zgodbi, da otroke že vrsto let tako neustavljivo privlači? Je več kot le zgodba o mački, ki pospravlja izgubljene copate. Gre za zgodbo, ki preprosto, a močno, nagovarja otroke ter jih uči o pomenu prijateljstva, sprejemanju različnosti in dobrote.

Vabljeni k ogledu lutkovne predstave te kultne slovenske zgodbe, ki nas bo popeljala v svet, kjer dobrota vedno zmaga. Vstopnice za otroke in odrasle spremljevalce so na voljo po enotni ceni 5 € in jih lahko enostavno kupite preko spleta, ali pa si jih zagotovite eno uro pred začetkom predstave na prizorišču.

Spored predstav:
Sobota, 20. 4., ob 17.00 – Muca Copatarica
Sobota, 11. 5., ob 17.00 – Mojca Pokrajculja

Nakup vstopnic: https://www.eventim.si/si/vstopnice/lutkovna-predstava-muca-copatarica-ljubljana-center-vic-nov-prireditveni-prostor-635161/event.html