Bonajo spletna trgovina
3December 2022

Obletnica delovanje in otvoritev novih prostorov JOGA VITA

03.12.2022 ob 09:00

Studio Joga Vita, Ulica Gorkega 20 v Mariboru

Praznujemo – 10 let delovanja ter uradno otvoritev novih prostorov studia Joga Vita. Na to obletnico sem neskončno ponosna. Predvsem zato, ker vem kakšno pot sem prehodila do tega trenutka. Do trenutka, ko lahko povabim na Uradno otvoritev novih prostorov v Mariboru.

Naš hram joge in dobrega počutja nas na tej lokacija objema že kakšno leto. Smo pa sedaj tako daleč, da se s ponosom lahko tudi na »veliko« pohvalimo z njim. Na vsaki vadbi nas je več in s polnimi dihi podpiramo drug drugega. V dobrem in slabem. Tako se tudi veča krog sodelavcev, pripravljamo nove vadbe joge, jogijske delavnice in oddihe ter načrtujemo širitev v nove kraje.

Dogodek, na katerem se bomo z vadbami predstavile učiteljice joge bo v soboto, 3. decembra 2022, s pričetkom ob 9. uri v studiu Joga Vita, Ulica Gorkega 20.

Urnik vadb joge:
9.00 – 10.15  Otvoritvena vadba joge; Katja Valič.
11.00 – 12.15 Lahkotni »yoga flow«; Tjaša Bobek.
13.00 – 14.15 Sprostitvena vadba joge; Špela Torič.

V predprostoru bomo imeli predstavitev Pop-up shopa novo ustanovljene spletne trgovine Monomi, ki ponuja vse za vadbo joge. Delo naše jogine Teje Osterc. Vse vadbe bodo primerne tudi za začetnike in bodo lahkotne. Na izbrane vadbe so obvezne prijave na info@jogavita.si

Vabimo vas na vadbo joge in kozarec Radgonske penine. Z veseljem tudi le na slednje. Naj bo letošnji december v ravnovesju. Med jogo in mehurčki penine. Med delom in zabavo. Med jokom in smehom. Med zvezdami in trdnimi koraki po lastni poti.

Veselimo se srečanja z vami!

Katja Valič