Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo prihodnje leto dobila novo nadaljevanje, saj se aprila na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.

Novi film o tajnem agentu, že petindvajseti po vrsti, je režiral Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

O ZGODBI: Tajni agent James Bond (Daniel Craig) se je umaknil iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo.

IGRALSKA ZASEDBA: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen in Rami Malek

REŽIJA: Cary Joji Fukunaga
SCENARIJ: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge
PRODUCENTA: Michael G. Wilson in Barbara Broccoli
ŽANR: akcijska pustolovska srhljivka

Na voljo je PRVI NAPOVEDNIK, akcijska pustolovska srhljivka NI ČAS ZA SMRT pa na redni spored v kinematografe prihaja 2. APRILA 2020.


Nazaj