Kanal E! je napovedal izvajalce in voditelje, ki bodo stopili na oder na podelitvi nagrad 2020 E! People’s Choice Awards v nedeljo, 15. novembra, dogodek pa bo vodila Demi Lovato. Podelitev nagrad bo predvajana v živo iz Barker Hangarja v Santa Monici od 03. ure. Dobitnik nagrade grammy Justin Bieber bo skupaj s Chloe x Halle na odru odigral dva nepozabna nastopa.

Poleg tega bodo v vlogi voditeljev na letošnji podelitvi na odru naslednje slavne osebnosti:
- Addison Rae (igralka, He’s All That)
- Alison Brie (igralka, pisateljica in producentka, Happiest Season)
- Armie Hammer (igralec, Death on the Nile)
- Bebe Rexha (pevka)
- Christina Hendricks (igralka, Good Girls, Mad Men)
- Jameela Jamil (igralka, The Misery Index)
- Kathryn Hahn (igralka, WandaVision)
- Machine Gun Kelly (glasbenik)
- Sofia Carson (pevka in igralka, Feel the Beat/Recording Artist)
- Tiffany Haddish (igralka, Like A Boss)
- Tyler, the Creator (glasbenik)

Kot je bilo napovedano, bo kanal E! z nagrado The People’s Icon Award letos oddal priznanje velikemu imenu iz sveta zabave, Jennifer Lopez kot svetovno priznani ustvarjalki v svetu zabave, Tyler Perry, podjetnik in človekoljub bo prejel nagrado za prvaka leta The People’s Champion of 2020 Award kot nagrajeni igralec in producent, umetnica Tracee Ellis Ross pa bo prejela nagrado za modno ikono, The Fashion Icon Award. 

Podelitev nagrad E! People's Choice Awards bo predvajana v živo iz Barker Hangarja, v Santa Monici v nedeljo, 15. novembra od 03. ure, tu pa je tudi oddaja z rdeče preproge, E! Live from the Red Carpet: The 2020 E! People’s Choice Awards, ki jo bo vodila Giuliana Rancic s pričetkom ob 01. uri.

 

E! Live from the Red Carpet: The 2020 E! People’s Choice Awards in 2020 E! People’s Choice Awards producira Den of Thieves, z izvršnimi producenti: Jessejem Ignjatovicem, Evanom Pragerom in Barb Bialkowski.


Nazaj