V izvirni igrani seriji Bravo Medie in Universal Cable Productions, “Prevaranti”, igrajo Inbar Lavi, Rob Heaps, Parker Young, Marianne Rendón, Brian Benben in Stephen Bishop. Z drugo sezono se na male zaslone vrača v četrtek 5. aprila ob 22.00 ET/PT. V seriji izvršnih producentov Adama Brooksa in Paula Adelsteina, “Prevaranti” spremljamo Maddie (Lavi), mojstrsko prevarantko, ki spreminja osebnosti, in “Bumblerje”, tri njene žrtve, ki jim je nedavno strla srce, Ezro (Heaps), Richarda (Young) in Jules (Rendón).

V prvi sezoni so Bumblerji združili moči v upanju, da bodo izsledili Maddie, vendar so se zapletli v napeto igro mačke in miši, še preden so se pridružili Maddie, da bi izpeljali končno prevaro. Pustolovščina se nadaljuje v drugi sezoni. Maddie je odločena, da bo spet živela kot nekoč, potem ko je skupaj z Bumblerji pobegnila pred nekdanjim pajdašem Maxom (Benben) in agentom FBI Patrickom (Bishop). Ko se Maddie poskuša ustaliti v novem normalnem življenju, kaj kmalu ugotovi, da živeti v igri ni bilo niti najmanj tako težko kot jo zapustiti. Ravno ko Ezra, Richard in Jules začnejo obvladovati obrt prevar, se morajo zaradi nepredvidenih dogodkov odpraviti na divjo in nepričakovano pustolovščino. Medtem se hoče Max skupaj z “Doktorjem” (Ray Proscia) in Patrickom maščevati. Na kocki je več kot kdaj prej, zato morajo Maddie in Bumblerji vedno biti korak naprej, da bi ostali svobodni.

“Prevarante” je produciral Universal Cable Productions (UCP). Izvršna producenta serije sta Adam Brooks in Paul Adelstein.

PREVARANTI 2. SEZONA, OB PONEDELJKIH OB 22.00

Foto: Bravo Media, LLC