Serija, ki jo je očitno zelo dobro sprejela publika - TI SI MOJA NAPAKA je sodoben pogled na ljubezen in srečo skozi oči dveh ljudi, ki nista imela ravno uspeha ne pri enem ne pri drugem. To je zgodba o Gretchen in Jimmyju, strahu, strtem srcu, romanci, seksu, hrani, Los Angelesu, zabavnih nedeljah, prijateljstvu in dejstvu, da so včasih najslabši ljudje najboljši partnerji. Izvirna komedija scenarista in izvršnega producenta Stephena Falka, TI SI MOJA NAPAKA, žanru komedije  na FOXu doda pridih teme.

Narcističen, nadut in trmast Jimmy Shive-Overly (Chris Geere) se je nehote znašel v paru s cinično, všečno in samouničevalno Gretchen Cutler (Aya Cash). Po burnem dvorjenju in napornem obdobju sobivanja ter soočanja z Gretchenino depresijo se morata Jimmy in Gretchen naučiti, kako vztrajati v razmerju po nepričakovani tragični smrti Jimmyjevega očeta. Ko sta se zbližala, jo je Jimmy zasnubil, nato nenadoma izginil, ko se je zavedel, da bo Gretchen njegova družina. Zdaj imata razmerje z drugimi ljudmi in se trudita vztrajati, čeprav ju nenehno vleče nazaj drug k drugemu.

V igralski zasedbi je Desmin Borges, ki igra Edgarja Quintera, nekoč brezdomnega vojnega veterana in Jimmyjevega sostanovalca, ki se je nedavno naučil obvladati svoj PTSM. Dobil je novo službo in se trudi znajti v svetu komičnega scenarista za televizijo. Tu je še Kether Donohue v vlogi Lindsay Jillian, Gretchenine najboljše prijateljice in sostorilke v zločinu, ki se je nedavno ločila ter dela prve korake na poti samske zaposlene ženske.

Igrajo: Chris Geere (Jimmy Shive-Overly, Aya Cash (Gretchen Cutler), Desmin Borges (Edgar Quintero), Kether Donohue (Lindsay Jillian)

Ti si moja napaka, 4. sezona, bo na ogled ponovno na FOXu, od 23. julija, od ponedeljka do petka ob 01.45.