Policisti, bolničarji, gasilci … to so ljudje, ki delajo čudeže. Lahko. Lahko pa tudi ne. V vsakem primeru so to ljudje, ki živijo za druge in opravljajo stresno delo od prve minute, ko pridejo v službo. V novi seriji na FOX-u – 911, so ustvarjalci in izvršni producenti poskrbeli za briljantno igralsko zasedbo.

V seriji, ki bo svoj vrata odprla 29. maja, bodo igrali - nominiranka za oskarja in emmyja ter dobitnica zlatega globusa Angela Bassett (“Ameriška grozljivka”, “Kaj ima ljubezen s tem?”), nominiranec za oskarja in zlati globus Peter Krause (“Ulov”, “Pod rušo”) in nominiranka za emmyja Connie Britton (“Nashville”, “Friday Night Lights”, “Ameriška grozljivka”). Serija 911 ustvarjalcev Ryana Murphya (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote), Brada Falchuka (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote) in Tima Minearja (Feud, franšiza Ameriška grozljivka), predstavlja stresno delo policistov, bolničarjev in gasilcev, ki jim zaupamo v najbolj srhljivih, šokantnih in pretresljivih dogodkih.

Ti uslužbenci nujnih služb morajo najti ravnotežje med reševanjem najranljivejših in reševanjem težav v lastnem življenju. Serija 911 ustvarjalcev Ryana Murphya (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote), Brada Falchuka (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote) in Tima Minearja (Feud, franšiza Ameriška grozljivka), predstavlja stresno delo policistov, bolničarjev in gasilcev, ki jim zaupamo v najbolj srhljivih, šokantnih in pretresljivih dogodkih. Ti uslužbenci nujnih služb morajo najti ravnotežje med reševanjem najranljivejših in reševanjem težav v lastnem življenju. Serija bo na sporedu od 29. maja.

Fotografija: Artwork © 2018 Fox