Pred nami je divja sezona s priznanim mojstrom preživetja Bearom Gryllsom, ki se vrača v divjino z nekaterimi največjimi hollywoodskimi zvezdniki 21. stoletja. Pustolovska serija V DIVJINI Z BEAROM GRYLLSOM se bo predvajala na National Geographicu od 19. januarja. Čaka nas veliko akcije in podvigov za preživetje v naravi. To sezono bo Grylls izzval nekaj največjih zvezdnikov, ki bodo preizkusili svoje zmogljivosti v divjini daleč od civilizacije v nekaterih najbolj ekstremnih območjih našega planeta.

“Ekipa je zelo vesela, da je naša pustolovska serija s peto sezono prišla na National Geographic,” je povedal Grylls. “Ponosen sem, da ima vsak hollywoodski zvezdnik, ki se mi pridruži na pustolovščinah po divjini tako življenjsko pomembno izkušnjo. Tako deluje divjina; velikokrat nas potisne na sam rob, vendar nas tudi nagradi s pogumom, vztrajnostjo in ponosom, česar denar ne more kupiti.”

Med gosti serije so priznani zvezdniki, ki zapustijo bleščeče luči in velemesta ter se podajo v divjino daleč stran od civilizacije. Dobitnica oskarja Brie Larson (Stotnica Marvel) pusti hollywoodske paparace za sabo in preizkusi svoje super človeške moči globoko v džungli, na močvirnatih predelih in celo v oceanu polnemu morskih psov. Nagrajeni igralec in plesalec Channing Tatum se vrača po drugo pustolovsko izkušnjo z Gryllsom, ki mu obljubi še težavnejše preizkušnje.

V tej sezoni bomo videli naslednje večkrat nagrajene igralce, komedijante in zvezdnike:
- Alex Honnold – profesionalni plezalec, prvi plezalec, ki je solo splezal na vrh 915-metrske stene El Capitan (Free Solo)
- Armie Hammer – za zlati globus nominirani igralec (Pokliči me po svojem imenu, On the Basis of Sex, Socialno omrežje)
- Brie Larson – igralka in dobitnica oskarja (Stotnica Marvel, Room, Unicorn Store)
- Bobby Bones – ameriška radijska osebnost (The Bobby Bones Show), zmagovalec 27. sezone ameriške serije Dancing with the Stars
- Cara Delevingne – svetovno znana manekenka, pomembna osebnost na družbenih medijih in nagrajena igralka (Valerian in mesto tisočerih planetov, Odred odpisanih, Lažna mesta)
- Channing Tatum – priznan igralec in plesalec (Foxcatcher, 21 Jump Street, Magic Mike)
- Dave Bautista – akcijski zvezdnik in profesionalni rokoborec (Maščevalci: Zaključek, Stuber, Varuhi galaksije)
- Joel McHale – igralec, komedijant, nominiranec za nagrado emmy (Community, Santa Clarita Diet, The Soup)
- Rob Riggle – igralec in komedijant (Večerna šola, Rob Riggle’s Ski Master Academy, 21 Jump Street: Mladenič v modrem)
- Zachary Quinto – igralec in nominiranec za emmyja (Ameriška grozljivka, Zvezdne steze: Onkraj, NOS4A2)

Nova sezona povede gledalce na odročna področja po Združenih državah in drugod po svetu. Podali se bomo na mangrovska območja Paname, v podvodne jame na Sardiniji, na islandski ledenik in po puščavskih kanjonih v Arizoni. Gosti se bodo morali soočiti s svojimi največjimi strahovi in se spopasti tako z divjimi živalmi kot s padajočim kamenjem. Ko bodo gosta epizode odložili na odročnem kraju, se bo ta moral od tam naprej zanesti na svoj instinkt, preizkusiti svoje znanje o prodiranju skozi gosto grmovje ter še veliko več. Zvezdniki bomo preizkusili svoje zmožnosti preživetja v nevarni divjini.

V DIVJINI Z BEAROM GRYLLSOM sta ustvarila Bear Grylls in Delbert Shoopman. Produkcija je potekala s strani Electus, Propagate Company in Bear Grylls Ventures. Pri Electus in Bear Grylls Ventures je bil Bear Grylls izvršni producent, poleg njega pa še Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Liz Schulze, Rob Buchta in Delbert Shoopman. Pri National Geographicu pa je bil izvršni producent Bengt Anderson. Geoff Daniels je izvršni podpredsednik globalnih zabavnih vsebin brez scenarija za National Geographic Channels.

Pustolovska serija na National Geographic prihaja 19. januarja, ob 22h.


Nazaj