V Koloseju se nadvse veselimo nove mojstrovine Quentina Tarantina, ki na naša platna prihaja prihodnji teden. Premiera komične drame BILO JE NEKOČ V … HOLLYWOODU, ki je poklon zadnjim trenutkom hollywoodske zlate dobe in režiserjevo najbolj osebno delo doslej – bo v četrtek, 15. avgusta, ob 20.00.

Film je zgodba o nekdanjem zvezdniku televizijskih vesternov in njegovem dolgoletnem dvojniku, ki se v času umorov zloglasnega serijskega morilca Charlesa Mansona in vladavine terorja Helterja Skelterja leta 1969 v Los Angelesu odpravita na pot, da bi se uveljavila v filmski industriji. Dogodki se odvijajo v Los Angelesu ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda.

Glavna junaka filma, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), nekdanja zvezda kavbojske TV-serije, in njegov dolgoletni dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt), se v obdobju zadnjih vzdihljajev zlatega Hollywooda borita za uspeh v svetovni prestolnici filmske industrije, ki je sploh ne prepoznata več. Toda Rick ima slavno sosedo, Sharon Tate (Margot Robbie).

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu - komična drama
Film distribucije Con film d.o.o.
Na sporedu od: 15.8.2019, Kolosej Ljubljana
2h 39min / 159min
Leto: 2019
Država: ZDA, Velika Britanija
Jezik: angleščina

Scenarij: Quentin Tarantino
Režija: Quentin Tarantino
Igrajo: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Margaret Qualley, Brad Pitt, Dakota Fanning


Nazaj