Pripnite svoje pasove in se pripravite na divjo adrenalinsko vožnjo po sodobni Japonski. V četrtek, 4. 8. 2022, se bo na PIKNIK KINU v Vodnem mestu Atlantis premierno ustavil vlak »Hiter kot strel«. Pred vkrcanjem na hitri vlak boste lahko ob 19.45 uživali v dobri glasbi, zabeležili prave japonske spomine na tematski foto stojnici, v rokah pa vam seveda ne bo smel  manjkati eden izmed odličnih koktejlov, ki bodo v ponudbi samo na dan premiere.

Ob 20.45 bo sledil Brad Pitt v vlogi nesrečnega morilca, ki se odloči, da bo svoje delo opravljal na bolj miren način, potem ko se mu je v preteklosti vedno kaj sesulo. Usoda pa je zanj tokrat pripravila povsem drugačne načrte in ga bo pripeljala v navzkrižje s smrtonosnimi morilci z različnih koncev sveta. Kraja navadnega kovčka se nazadnje spremeni v obupan poskus pobega z najhitrejšega vlaka na svetu. Vprašanje pa je, ali mu bo uspelo?

PROGRAM ČETRTEK, 4. AVGUST – PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
19.45 – zabavni program: DJ, tematska foto stojnica, ekskluzivni koktejli …
20.45 – premiera: Hiter kot strel

O FILMU
V filmu Hiter kot strel je Brad Pitt Ladybug, nesrečen plačani morilec, ki hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu. V bliskoviti akciji Davida Leitcha, režiserja uspešnice Deadpool 2, je konec poti šele začetek v divji adrenalinski vožnji po sodobni Japonski.

O PIKNIK KINU
PIKNIK KINO BEŽIGRAD je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se filmu predajo kar iz udobja ležalnikov, blazin in odej, ki si jih lahko za simbolično sposodijo na prizorišču dogajanja ali pa jih prinesejo s seboj. Poleg pestrega filmskega programa Kino Bežigrad na lokaciji Vodnega mesta Atlantis poskrbi tudi za bogato gostinsko ponudbo, ob ogledu filma se lahko obiskovalci namreč osvežijo s pijačo in pa uživajo ob slastnih grižljajih.

Z vami bodo Kino Bežigrad, Vodno mesto Atlantis, Radio Ekspres in pa sponzorja projekta PIKNIK KINA Zavarovalnica Generali in AC Kondor.


Nazaj