Ljubljana, julij 2020 – E!, kot globalna blagovna znamka na več platformah, zadolžena za vse, kar je povezano s pop kulturo, je napovedala novo posebno oddajo, Celebrity Game Face, z izvršnim producentom in voditeljem Kevinom Hartom, ki se bo začela predvajati 7. avgusta ob 22. uri. Oddajo vodita Kevin in njegova žena Eniko, videli pa bomo tudi pare Terryja in Rebecco King Crews, Sarah Hyland in njenega zaročenca Wells Adamsa ter Joela in Sarah McHale. To bo Joelov prvi nastop na zej mreži, odkar je vodil The Soup. Celebrity Game Face producira Critical Content in HartBeat Productions.

Zakonca Hart bosta ekipe vodila zabaven večer iger, polnih zabave, nepričakovanih in noro nepredvidenih trenutkov, v katerih se bodo te znane osebnosti tekmovale v čudaških fizičnih izzivih, gledalci pa se bodo lahko z njimi igrali doma. Pari bodo imeli priložnost pokazati svoje najstniške plesne gibe v TikTok izzivu, hraniti drug drugega z nenavadno hrano, poskušati razložiti, kaj govorijo njihovi partnerji s polnimi usti, in dirkati po hiši, da bi našli nepričakovane predmete in reševali uganke. Na koncu večera bodo pari osvojili denarne nagrade, ki jih bodo podarili v dobrodelne namene, vendar bo samo ena ekipa osvojila prestižni pokal Hart of Champion, ki je pravzaprav zlati kip Kevina Harta, ko je bil še dojenček.               

Celebrity Game Face producirata Critical Content in HartBeat Productions s Kevinom Hartom, Jenny Daly, Tomom Formanom, Jonom Beyerjem, Bryanom Smileyjem, Mikeom Steinom in Michaelom Canterjem kot izvršnimi producenti. 


Nazaj