Dočakali smo napovednik za nov Disneyjev igrani film Kruela in verjamemo, da bomo kmalu dočakali tudi odprtje kinematografov. V najnovejši Disneyjevi stvaritvi bo slavno negativko Kruelo de Vil upodobila fantastična Emma Stone. Neobičajnega izgleda, okrutna in podla, je pripravljena, da za svojo korist uniči vse pred sabo.

Film, ki je umeščen v London v leto 1970, je izvorna zgodba o tem, kako je pravzaprav nastala kultna zlobnica, lovka na pse. Zgodba v filmu je fokusirana na njeno življenje, preden je postala negativka in sovražnica vsega in vseh. V želji, da postane slavna oblikovalka, Kruela prispe v London. Njen talent za modo opazi slavna baronica Von Hellman, znana kot modna legenda. Njun napet odnos povzroči niz dogodkov in odkritij, ki privedejo do tega, da Kruela osvobodi svojo kruto stran in postane maščevalna zlobnica.

Poleg Emme Stone, bomo v filmu videli tudi izjemno Emmo Thompson v vlogi baronice, Marka Stronga, Paula Walterja Hauserja, Joela Frya, Emily Beecham in druge. En izmed najbolj znanih likov iz otroštva je dobil priložnost pokazati se v pravi luči in sodeč po prvem napovedniku, verjamemo, da bomo gledali popolnoma neobičajen in hkrati vznemirljiv film.

Kruela v distribuciji Blitz Slovenija prihaja letos v kina.


Nazaj