Ljubljana, julij 2020 – E!, svetovna blagovna znamka na več platformah, širi svoj program s tremi novimi projekti, ki vključujejo Celebrity Call Center z izvršnim producentom Nickom Cannonom in 10 Things You Don’t Know, ki bodo na sporedu to poletje. Poleg njih je mreža napovedala še dve novi seriji, ki sta v pripravi - Glamsquad Showdown z Neno Leakes in Bradom Goreskim ter The Seven Year Stitch, ki ga bosta vodila Terry in Heather Dubrow.         

Odobrene serije:

Celebrity Game Face
Posebna premiera 7. avgusta 2020.

Serijo producirajo Critical Content in HartBeat Productions z Kevinom Hartom, Jenny Daly, Tomom Formanom, Jonom Beyerjem, Bryanom Smileyjem, Mikeom Steinom in Michaelom Canterjem kot izvršnimi producenti.                

Ta posebna oddaja spremlja Kevina Harta in njegovo ženo Eniko ter Terryja in Rebecco King Crews, Sarah Hyland in njenega zaročenca Wells Adamsa ter Joel in Sarah McHale. Zakonca Hart bosta ekipe vodila skozi zabaven večer iger, polnih zabave, nepričakovanih in noro nepredvidenih trenutkov, v katerih se bodo te znane osebnosti tekmovale v čudaških fizičnih izzivih, gledalci pa se bodo lahko z njimi igrali doma. Pari bodo imeli priložnost pokazati svoje najstniške plesne gibe v TikTok izzivu, hraniti drug drugega z nenavadno hrano, poskušati razložiti, kaj govorijo njihovi partnerji s polnimi usti, in dirkati po hiši, da bi našli nepričakovane predmete in reševali uganke. Na koncu večera bodo pari osvojili denarne nagrade, ki jih bodo podarili v dobrodelne namene, vendar bo samo ena ekipa osvojila prestižni pokal Hart of Champion, ki je pravzaprav zlati kip Kevina Harta, ko je bil še dojenček.                                                    

Celebrity Call Center
Premiera 14. avgusta 2020.

Serijo producirajo Main Event Media, All3Media America in Ncredible Entertainment z Nickom Cannonom, Michaelom Goldmanom, Jimmyjem Foxom, Amando McPhillips, Stevenom D. Wrightom in Carolyn Gilbey kot izvršnimi producenti.                              

Ta klicni center omogoča običajnim ljudem vsakdanjo priložnost, da dobijo nasvete svojih najljubših zvezdnic in zvezdnikov glede zabave, prijetnih in vsakodnevnih tem, kot so družina, prijatelji, odnosi, delo in drugo. Na podlagi istoimenske britanske originalne uspešnice, njihovi pogovori vam bodo dali priložnost, da pokukate za zvezdno zaveso, ker bodo zvezdniki uporabili svoje izkušnje in anekdote, da bodo ljudem pomagali premagati težave, v katerih so se znašli. Prvotni format serije je ustvarila Kerfuffle TV, mednarodni distributer pa je All3Media International.                          

Igrajo naslednje zvezde: Brie in Nikki Bella, Kandi Burruss in Todd Tucker, Nick Cannon, Todd Chrisley, Mikey Day, Terry in Heather Dubrow, Vivica A Fox, Nene Leakes, Loni Love, Dorinda Medley, Alyssa Milano, Kelly Osbourne, Shangela in mnogi drugi.

10 Things You Don’t Know
Premiera 11. septembra 2020.

Serijo producirajo Jupiter Entertainment s Patrickom Reardonom, Harrisonom Landom in PJ Morrison kot izvršnimi producenti.                    

Vsaka polurna samostojna epizoda te komedije bo spremljala eno zvezdo in naštela 10 edinstvenih, neverjetnih in presenetljivih dejstev, ki jih o tej osebi niste vedeli. Od Brada Pitta, Jennifer Lopez in Tiffany Haddish, do Willa Smitha, Lady Gage, Keanu Reevesa in drugih bo serija razkrila vse smešne in neverjetne stvari iz hollywoodskega življenja, katere dokazujejo, da se velike zvezde od nas ne razlikujejo.                                 

Dr. 90210
Premiera konec leta.

Serijo producira Entertainment One (eOne) s Taro Long, Markom Herwickom in Benom Megargelom kot izvršnimi producenti skupaj z Lori Gordon.                     

Moški že dolgo prevladujejo na področju plastične kirurgije, kjer so ženske predstavljale le 15 odstotkov kirurgov, vendar je na Beverly Hillsu nova ekipa žensk, ki so na novo opredelile znane lepotne standarde. Dr. Cat Begovic, dr. Kelly Killeen, dr. Michelle Lee in Dr. Suzanne Quardt predstavljajo ene izmed najboljših kirurginj v državi, ki v tem znamenitem kalifornijskem kraju premikajo meje. Od odstranjevanja odvečne kože, odstranjevanja tretje dojke in dvojne mastektomije, do cist na obrazu in vaginalnega pomlajevanja po porodu, te štiri zdravnice spremljajo svoje paciente od posvetovanja do operacije in okrevanja s svojimi neverjetnimi veščinami, znanjem in odnosom do pacientov, dokazujoč, da je za dobre rezultate potrebna ženska roka.

Serija v pripravi: (Vsi delovni naslovi)
Glamsquad Showdown

Serijo producira Shed Media z Liso Shannon in Danom Peirsonom kot izvršnima producentoma. Glamsquad Showdown je šaljivo lepotno tekmovanje, ki spremlja najboljše "glam ekipe" velikih zvezd. Voditelja sta Nene Leakes in Brad Goreski, vsak teden se bosta tekmovali dve ekipi frizerjev, šminkarjev in stilistov znanih prijateljev ali kolegov. Pred energično in interaktivno publiko v studiu bodo pokazali svoje fantastične spretnosti. Ekipi bosta izbrali po enega člana publike, da bi jih preoblikovali od glave do pete, v dva zabavna in smešna izziva, da bi si pridobil popolno pravico, da se hvalijo o tem, da so najboljši, pa tudi za denar, ki gre za dobrodelne namene.                               

The Seven Year Stitch
Serijo producira Trooper Entertainment z Daveom Caplanom ter Heather Dubrow in Terryjem Dubrowom kot izvršnimi producenti.              

Voditelja serije sta mož in žena - Dr. Terry Dubrow in Heather Dubrow, ki bosta spremljala monogamne pare, ki se bližajo njihovi sedmi obletnici. Imeli bodo sedem tednov, da osvežijo sebe in svoje odnose. Statistični podatki že dolgo kažejo, da je povprečno trajanje zakonske zveze približno sedem let, vendar bodo ti pari dobili priložnost, da se popolnoma preoblikujejo - od plastične kirurgije za osvežitev videza, svetovanja, ki jim bo pomagalo rešiti čustvene težave, do dela s fitnes strokovnjaki slavnih oseb, da bi se vrnili v formo, bodo poskušali razplamteti ogenj v njihovih zvezah. Oddaja združuje neverjetne preobrazbe z močnimi čustvi in ​​resničnimi odnosi, kar daje običajnim parom priložnost, da se naučijo, katere tehnike znane osebnosti uporabljajo, da izgledajo in se počutijo odlično. Po pridobitvi vseh teh orodij za uspeh bodo morali pari premagati znamenito sedemletno krizo in ohraniti svojo ljubezen.


Nazaj