Zanimive serije na TV kanalu Epic Drama v marcu 2020: Projekt Modra knjiga, Poldark in serija Frankie Drake.

Projekt Modra knjiga
Žanr: Kriminal in misterioznost
Premierno od četrtka, 19. marca, ob 21:00
Leto: 2019
Sezona 2: 10 x 60 min
Režiser: David O'Leary
Igralci: Aidan Gillen, Michael Malarkey, Laura Mennell, Ksenia Solo, Neal McDonough, Michael Harney

Dogajanje v tej razburljivi seriji po navdihu resničnega projekta Modra knjiga je postavljeno v čas hladne vojne in začetke atomske dobe, govori pa o preiskovanju NLP-jev s strani Vojnega letalstva Združenih držav Amerike. Izvrsten astrofizik dr. J. Allen Hynek sodeluje pri tajnem vladnem programu skupaj s stotnikom Michaelom Quinnom. V prizadevanjih, da bi odkril resnico glede seriji skrivnostnih videnj, bo dr. Hynek postopoma prišel do spoznanja, da je ujet sredi daljnosežnega in nevarnega primera prikrivanja resnice, ki bo pahnila njega in njemu najbližje v veliko nevarnost.

Poldark
Žanr: Značilno obdobje
Nadaljevanje od nedelje, 1. marca, ob 20:00
Leto: 2019
Sezona 5: 8 x 60 min
Režiser: Winston Graham, Debbie Horsfield
Igralci: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Heida Reed, Jack Farthing, Luke Norris, Beatie Edney, Tristan Sturrock

Stopili smo v novo stoletje, ki prinaša obljube po svetlejši prihodnosti, a vendar preteklost meče dolgo senco nad Cornwallom. Ross Poldark sklene pozabiti na Westminster in preživeti več časa s svojimi ljubljenimi, vendar ko ga star prijatelj zaprosi za pomoč, se Ross čuti zavezanega upreti oblastem in pretehtati svojo lastno zvestobo do kralja in domovine. Medtem ko Enysevi podprejo Rossa, se mora Demelza soočiti z nevarnostmi pred lastnim pragom, George pa dvori pokvarjenim pomembnežem, katerih vpliv se razteza nad celotnim imperijem.

Frankie Drake
Žanr: Kriminal in misterioznost
Nadaljevanje od torka, 3. marca, ob 21:00
Leto: 2019               
Sezona 3: 10 x 60 min
Režiser: Carol Hay, Michelle Ricci
Igralci: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard, Sharron Matthews, Grace Lynn Kung

Tretja sezona postreže z novimi avanturami, saj Drakove zasebne detektivke obravnavajo še bolj zahtevne primere in se soočijo z mogočnimi zlikovci. Frankie in Trudy se še naprej zanašata na Mary in Flo, ki vselej radi priskočita na pomoč pri vohljanju po policijskih dosjejih oz. obdukcijskih poročilih, toda Mary je zaradi novo pridobljene samozavesti na policijski postaji - in v življenju samem - nezadovoljna s statusom častnice za moralo in si postavi nove razburljive poklicne cilje. Flo zaključi razredni del na medicinski fakulteti in se vseli kliničnega izobraževanja v bolnišnici, medtem pa usklajuje zvezo s svojim ljubimcem na daljavo in različne zahteve, ki jih mora izpolnjevati kot Drakova detektivka. Trudyjino ljubezensko življenje z Billom Petersom postaje čedalje resnejše, hkrati pa je uspešna tudi pri svojem preiskovalnem delu, kjer sprejema resnično velika tveganja pri reševanju primerov. Frankie še naprej vodi skupino z velikim samozaupanjem in domiselnostjo, medtem pa razvije romantično razmerje z boksarjem Mosesom Pagom. Tretja sezona serije 'Frankie Drake' obljublja veliko nepozabne zabave. Nikar ne zamudite!


Nazaj