Po številnih prestavljanjih in dolgem čakanju, nas Črna vdova razveseljuje z novim napovednikom in tako vliva optimizem, da bo Natasha Romanoff, znana kot superjunakinja Črna vdova, le doživela svoj trenutek na velikem platnu.

V prihajajočem akcijskem vohunskem trilerju, z naslovom Črna vdova, je istoimenska junakinja soočena s temno stranjo svoje dediščine, ko se pojavi nevarna zarota, povezana z njeno osebno preteklostjo. Sile, ki ji grozijo, da se ne bodo ustavile, dokler je ne pokončajo, so razlog, da se mora Natasha spoprijeti s svojo preteklostjo, ko je bila še vohunka in z razpadlimi odnosi, ki so se podrli veliko preden je postala Maščevalka.

Scarlett Johansson se vrača v vlogi Natashe / Črne vdove, Florence Pugh igra Yeleno, David Harbour je v vlogi Alexeija / Rdečega čuvaja, Rachel Weisz pa Melino. Režijsko taktirko je prevzela Cate Shortland, producent je Kevin Feige. Črna vdova je prvi film v četrti fazi Marvelovega filmskega vesolja in prihaja k nam v distribuciji Blitz Slovenija v kina letos poleti.


Nazaj