Scenarist in režiser Guy Ritchie nam z današnjim dnem v kina predpremierno prinaša prefinjeno in sofisticirano akcijsko komedijo Gospodje (The Gentlemen), ki njegov edinstven pečat nosti tako z zgodbo, humorjem, liki kot tudi z izjemno igralsko zasedbo. Med glavnimi igralci bomo namreč občudovali Matthewa McConaugheyja, Charlieja Hunnama, Henryja Goldinga, Colina Farrella in Hugha Granta, poleg njih pa v filmu blestita še Michelle Dockery in Jeremy Strong.

Zgodba sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (M. McConaughey), ki si je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, se hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok.

Med kritiki in gledalci, ki so si na ekskluzivnih projekcijah film že ogledali, se širijo komentarji navdušenja, med drugimi tudi:
- "Kakšen film! Najboljši, kar sem jih videl zadnje čase. Vreden ogleda." - Darren Purse
- "Gospodje - nova klasika Guya Ritchieja!" - Tommy Rooney
- "Film naravnost obožujem. Izjemna igralska zasedba, za počit smešni dialogi in veliko preobratov in zapletov. Neponovljiva zabava!" - Darren Tulett

Privoščite si večer za gospode (tudi ve, drage dame) in si oglejte kriminal v slogu v filmu GOSPODJE že danes, saj je predpremierno že na sporedu v vseh večjih kinih po Sloveniji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.


Nazaj