Ljubezenska in predvsem izredno zakomplicirana zgodba vzorne študentke Tesse in upornika Hardina buri domišljijo bralcev in predvsem bralk po svetu že kar nekaj let, tudi v Sloveniji. Avtorici knjig franšize Prvič, Anni Todd, je preko platforme WattPad, kjer je začela objavljati poglavja, pa do filma, posnetega po njenih zgodbah, uspelo osvojiti srca milijonov oboževalcev.

Filmska premiera senzacije PRVIČ se je v Sloveniji odvila v sodelovanju z revijo Cosmopolitan in  Cineplexxom že 12. aprila, kjer so navdušeni obiskovalci napolnili največjo dvorano v Cineplexxu Kranj. Pričakovanje se je iz dneva v dan stopnjevalo, saj je bilo na uraden štart filma potebno počakati do včeraj, 18. aprila 2019. V teh dneh so po celotni Sloveniji ob štartu filma Prvič (After) potekali spremljevalni dogodki, namenjeni predvsem ženskam in dekletom. Dvorane so pokale po šivih in očitno je bilo, da sta Hardin in Tessa osvojila srca mnogih že pred samim filmom.

Po vseh Cineplexxih po Sloveniji so v sodelovanju z revijo Nova potekali Ladies Night večeri, v Mariboxu se je odvil Queen's Night, v ljubljanskem Koloseju pa "Girls Night Out" večer v sodelovanju s Hitradio Antena. Vse oboževalce filma je presenetil tudi Hero Fiennes Tiffin, glavni igralec v filmu Prvič, ki je posnel video s pozdravi za Slovenijo in se zahvalil za vso podporo pri filmu. Film PRVIČ (After) si že lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji. Distributer filma je Blitz Slovenija.


Nazaj