Kanal E! je napovedal, da bo kantavtorica Christina Aguilera, ki je prejela tudi nagrado grammy, prva dobitnica nagrade "Music Icon" na letošnji podelitvi nagrad People's Choice Awards. Becky G ji bo nagrado podelila na slovesni podelitvi. Petkratna dobitnica nagrade PCA bo tako prejela priznanje za svojo pomembno kariero in prispevek k glasbeni industriji. Podelitev nagrad People's Choice Awards 2021 bo v živo predvajana na kanalu E! v torek, 7. decembra ob 3.00 uri iz Barker Hangarja v Santa Monici, v Kaliforniji.                              

Po prejemu nagrade bo Aguilera že drugič nastopila na odru People’s Choice Awards in izvedla čisto novo mešanico svojih največjih uspešnic, nastop pa bo zaključila z dolgo pričakovanim albumom v španskem jeziku. To je njen prvi album v španskem jeziku v zadnjih 20 letih, odkar je leta 2000 izdala »Mi Reflejo«. Aguilera je prvič nastopila na podelitvi nagrad People's Choice Awards leta 2013, ko je osvojila nagrado »People's Voice«.                           

»Obstaja razlog, zakaj Christino Aguilero imenujejo 'glas naše generacije.' Ne samo, da ima izjemen glas, ampak kot pisateljica in producentka vzbuja prava čustva, ki povezujejo ljudi iz različnih demografskih skupin,« je povedala Jen Neal, izvršna podpredsednica za Entertainment Live Events, Specials in E! News, NBCUniversal Entertainment Television in Streaming. »Christina je mnogim idol in veseli smo, da lahko proslavimo njen uspeh in ji podelimo prvo nagrado "Music Icon".«

Aguilera je znana po svojem močnem glasu in velikih uspešnicah, in je prodala več kot 43 milijonov plošč po vsem svetu. Na vrhu lestvice Billboard Hot 100 je imela kar pet singlov, s čimer je postala četrta umetnica na vrhu lestvice v treh desetletjih. Aguilera je osvojila številne nagrade, vključno s petimi nagradami grammy, latinskim grammyjem, nagrado PCA "People's Choice", bila je razglašena za žensko leta revije Glamour in dobila je zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. Poleg tega je Christina edina umetnica, mlajša od 30 let, ki se je uvrstila na seznam 100 najboljših pevcev in pevk vseh časov revije Rolling Stone. Kot pevka in producentka je leta 2010 debitirala tudi na velikih platnih v filmski uspešnici Burlesque, v kateri je zaigrala skupaj s Cher. Aguilera je leta 2011 ponovno vstopila v svet televizije kot vodja v NBC-jevem tekmovanju The Voice, ki je prejel nagrado Emmy®. Prav tako je leta 2018 v Las Vegasu izvedla serijo nastopov, ki so bili vsi razprodani, imenovani The Xperience. Poleg glasbene kariere, Aguilera svojo slavo uporablja za dobra dela. Tako je leta 2009 postala globalna predstavnica Yum! Brands' World Hunger Relief in je pomagala zbrati več kot 150 milijonov dolarjev za Svetovni program za hrano ter druge humanitarne organizacije, ki se borijo proti lakoti po svetu.                   

Prenos podelitev nagrad People’s Choice Awards 2021 na kanalu E! bo v torek, 7. decembra ob 3.00 uri, v živo iz Barker Hangarja v Santa Monici, v Kaliforniji. Večer se bo začel z oddajo Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards in posebno reportažo z rdeče preproge ob 1.00 uri. People's Choice Awards in Live from E!: People's Choice Awards 2021 producira Den of Thieves z izvršnimi producenti Jessejem Ignjatovičem, Evanom Pragerjem in Barb Bialkowski.   

Glasovanje za nagrade People’s Choice Awards 2021 je zdaj zaključeno. Celoten seznam vseh 40 kategorij in nominirancev lahko najdete na spletnem naslovu.

Foto: David Black


Nazaj