Brezčasnost zimzelenih vintage filmov in mirno morje ob koncu dneva. Sliši se kot pravljica na obali. Predstavljajte si udobne sedeže, ležalnike, nad vami zvezdnato nebo, v eni roki hladna pijača, v drugi sveža pokovka in prijeten morski vetrič v laseh. Pred vami pa ogromen zaslon in filmski obrazi, ki smo jih spremljali še na navadnih televizorjih. Sliši se kot iz filma. A ni. To kuliso boste lahko doživeli tudi sami.

Od 18. junija do 14. septembra bo v Portorožu zaživel čisto pravi Grand kino pod zvezdami. Na čez dan sončni terasi Grand Hotela Portorož nas bodo z velikega platna pozdravila največja igralska imena, nabor filmov je pester in raznolik. Hoteli LifeClass Portorož so naredili izbor dvajsetih filmov, za otvoritev vintage kina pa izbrali prav posebno igralsko zasedbo. »Ne obupaj. - Ne bom, Jack. Nikoli,« mu je Rose obljubila tik pred tragedijo največje in najrazkošnejše potniške ladje. Že dolgo niste gledali Titanika? Kate Winslet in Leonardo DiCaprio nas bosta pod zvezdami pozdravila v ponedeljek, 18. junija, ob 21. uri.

Odpotujte v čase, ko smo sedeli na plastičnih stolih v mestnih gledališčih in nestrpno čakali na novo hollywoodsko uspešnico, da očara naše srce. Prepustite se poletnemu vintage filmskemu izboru vsak ponedeljek, sredo in petek ob 21. uri. Vrnite se v čase jukeboxov, zanimivih modnih kombinacij, ki nas bodo popeljali skozi pridih petdesetih let, muzikalov, romantičnih vojnih dram, kot je recimo Casablanca. Pridite v Portorož in potešite svojo željo po nostalgiji, ki se tako hitro spet vrača med nas.