V začetku aprila si bomo na velikih platnih lahko ogledali grozljivko Mačje pokopališče, ki je nastala po istoimenskem romanu ameriškega pisatelja Stephena Kinga. Potem ko se družina iz mesta preseli na podeželje, kmalu ugotovi, da se v gozdu blizu njihove hiše, na pokopališču za domače živali, dogajajo nepričakovane in strašljive stvari.

O ZGODBI: Zdravnik Louis Creed (Jason Clarke) se s svojo ženo Rachel (Amy Seimetz) in dvema otrokoma Gageom in Ellie preseli iz velikega mesta na podeželje. Ko se družina nastani v veliki hiši, kmalu spozna, da je blizu njihovega novega doma pokopališče za domače živali, ki je na mestu starodavnega grobišča. Spoznajo soseda Juda Crandalla (John Lithgow), ki jih opozori na avtocesto blizu njihove hiše, po kateri tovornjaki ves čas drvijo. Ko njihovo mačko zbije tovornjak, se Louis odloči, da jo bo pokopal na skrivnostnem pokopališču, ki pa zagotovo ni tisto, kar se zdi na prvi pogled. Creedovi spoznajo, da je včasih smrt boljša.

Film sta režirala Kevin Kölsch in Dennis Widmyer, scenarij napisala David Kajganich in Jeff Buhler, v glavnih vlogah pa se predstavijo Jason Clarke, Amy Seimetz in John Lithgow. Na voljo je že DRUGI NAPOVEDNIK za grozljivko MAČJE POKOPALIŠČE, ki v naše kinematografe prihaja 4. APRILA 2019.

IGRALSKA ZASEDBA:  Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence, Hugo Lavoie, Lucas Lavoie in Obssa Ahmed
REŽIJA: Kevin Kölsch in Dennis Widmyer
SCENARIJ: David Kajganich in Jeff Buhler
PO ROMANU Stephena Kinga
PRODUCENTI: Lorenzo di Bonaventura, Steven Schneider in Mark Vahradian
IZVRŠNI PRODUCENT: Mark Moran
ŽANR: grozljivka


Nazaj