Težko pričakovani drugi del animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov se je včeraj premierno odvrtel v ljubljanskem Koloseju. Nove prigode starih in novih hišnih ljubljenčkov so privabile tako mlade kot starejše obiskovalce, ki so se ob zabavnih in nepričakovanih situacijah neizmerno nasmejali. Na premiero so prišli tudi igralci, ki so svoje glasove posodili malim kosmatincem, po projekciji pa je Jure Mastnak, ki je svoj glas posodil glavnemu junaku Maksu, zarezal v slastno torto, ki so jo obiskovalci že nestrpno pričakovali. Drugi del animirane se bo bolj poglobil v osebnosti malih kosmatincev in prikazal, kaj razmišljajo, kako premagujejo strah in znajdejo v nepričakovanih situacijah.

Premierna projekcija drugega dela animacije pa je bila včeraj tudi v Los Angelesu. Tam se je zbrala večina igralcev, ki so se prelevili v hišne ljubljenčke  – med drugim igralec Harrison Ford, ki je prvič posodil svoj glas za animacijo (pes Rooster) in se je ob snemanju zelo zabaval, obenem pa se kar nekaj časa praskal po neobičajnih mestih. Pattonu Oswaltu, ki je glas posodil glavnemu junaku Maxu, je bilo zelo zabavno biti na premieri, kjer se druži z drugimi igralci, s katerimi se med sinhronizacijo niso sploh videli, v lik Maxa pa se mu ni bilo težko preleviti, saj sta si zelo podobna. Igralec Kevin Hart je prvič zaigral superjunaka, saj se zajček Snowball (Kepica) šele sedaj iz ljubkega zajčka spremeni v neustrašnega junaka. Tiffany Haddish pa svoj lik – psička Daisy ali Rožco – ujame tako, da se najprej raztegne in malo zarjove.

Letošnje poletje bo znova v znamenju domačih ljubljenčkov, saj se na velika platna vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma. Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New York, se bomo v drugem delu poglobili v njihove osebnosti. Drugi del animirane komedije je tako kot prvi del režiral Chris Renaud (ki je sedel na režiserski stol animiranih uspešnic Jaz, baraba in Lorax), prav tako se vrača scenarist prvega dela Brian Lynch (ki je napisal scenarij tudi za animacijo Minioni).

O ZGODBI: Pri vseh domačih ljubljenčkih, ki smo jih spoznali v prvem delu, bo prišlo do velikih sprememb. Kuža Maks pri svoji lastnici Katie ne bo več na prvem mestu, saj se bo poročila in dobila naraščaj. Pa se bo Maks ujel z otrokom? Ko bo družina šla na izlet na kmetijo, bo Maks spoznal psa po imenu Greben (Rooster), oba pa bosta skušala premagati Maksove strahove. Medtem bo psička Gidget (ki je zaljubljena v Maksa) skušala rešiti Maksovo najljubšo igračo iz stanovanja, polnega mačk, zajček Kepca pa se bo odpravil na misijo reševanja tigra iz cirkusa.

Še preden jih ujamete v najbližjem kinematografu, pa si oglejte GLAVNI NAPOVEDNIK. Drugi del animirane komedije SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV 2 bo na voljo v sinhronizirani različici v 2D in 3D in na ogled v kinih od 6. JUNIJA 2019 dalje.

IGRALSKA ZASEDBA: Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate, Eric Stonestreet

SLOVENSKI GLASOVI: Jure Mastnak, Jose Nzobandura, Branko Završan, Mariša Jagodič, Ajda Toman, Lena Hribar, Marjan Bunič, Rok Kunaver, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner, Sergei Milovanović, Matevž Mueller, Srđan Milovanović, Andrej Murenc, Uroš Smolej, Aljoša Kovačič, Marko Žerjal, Laura Berden, Rem Mali, Leni Buh, Filip Borut Schroll, Žiga Bunič, Goran Hrvaćanin, Maja Končar, Marko Žerjal, Rok Mlinar, Dani Bavec, Filip Borut Schroll, Igor Potočnik, Lija Pečnikar, Lina Kuntner, Luka Markus Štajer, Luka Rupert, Maxx Noah Grilc, Nina Kaludjerović, Uroš Buh, Žiga Bunič in drugi

REŽIJA: Chris Renaud
SOREŽISER: Jonathan Del Val
SCENARIJ: Brian Lynch
PRODUCENTA: Chris Meledandri in Janet Healy
ŽANR: animirana komedija


Nazaj