V kinematografe prihaja težko pričakovana animirana pustolovščina LEDENO KRALJESTVO II. Vstopnice za premiero, ki bo 17. novembra in predpremierne projekcije 20. novembra so že v prodaji.

Potem ko je animirana pustolovščina Ledeno kraljestvo leta 2013 obnorela svet, osvojila otroke in njihove starše,  podrla vse rekorde gledanosti in osvojila vrsto filmskih nagrad vključno z oskajem za njaboljšo pesem in zlatim globusom za najboljši animirani film, je čas za nadaljevanje. Z novimi pustolovščinami  se vračata sestri Ana in Elza ter njuna prijatelja zabavni snežak Olaf in zvesti Krištof s severnim jelenom Svenom. Zopet jih čaka razburljiva pot v čarobni gozd, kjer bosta kraljični med drugim ugotovili, kaj se je zgodilo njunima staršema in zakaj je bila Elza rojena s čarobnimi močmi.

Tudi nadaljevanje Ledenega kraljestva sta režirala Chris Buck in Jennifer Lee.  »Če je imel prvi del pravljično srečen konec v stilu 'in živeli so srečno do konca dvojih dni', se v drugem življenje glavnih junakov, ki so postavljeni pred mnoge izzive, spet zaplete. Ugotoviti morajo, kje je njihovo mesto pod soncem in kako se boriti zanj, kako sprejeti odrasle odločitve in narediti, kar je prav. Še vedno se bomo zabavali in smejali, a hkrati nas čaka čustvena zgodba o tem, kako ugotovimo, kdo v resnici smo.«

O ZGODBI: Med svoje številne oboževalce se vračata sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje globoko v uročeni gozd, na katerem bodo skupaj odkrili, kje je sploh izvor Elzinih čarobnih moči, s pomočjo katerih bodo rešili kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj.

Samo še dobrih štirinajst dni nas loči od težko pričakovane premiere s pestrim dogajanjem, ki bo v nedeljo, 17. novembra, ob 11. uri v Koloseju Ljubljana. Predpremierno si bo animirano pustolovščino v večjih kinematografih po Sloveniji mogoče ogledati v sredo,  20. novembra, na redni spored vseh kinematografov pa LEDENO KRALJESTVO prihaja v četrtek, 21. novembra, v distribuciji 2iFilma. Vstopnice za premierno in predpremierne projekcije so že v prodaji na blagajnah in spletnih straneh kinoprikazovalcev (Cineplexx , Kolosej, Maribox).

Naslov filma: Ledeno kraljesto II
Izvirni naslov: Frozen II
Žanr: animirani, avanturistični, komedija
Država: ZDA
Jezik: angleščina, sinhronizirano v slovenščino
Režija: Chris Buck in Jennifer Lee
Distribucija: 2i Film


Nazaj